Toyota MIRAI premijerno u Beogradu!

Toyota MIRAI premijerno u Beogradu!

12/03/2016 Off By admin@mobilpublic

Toyota Srbija će na sajamskoj manifestaciji “DDOR BG Car Show 05” u Beogradu, na štandu u hali 1 Beogradskog sajma, pored game vozila koja je u ponudi na tržištu Srbije, premijerno izložiti TOYOTA MIRAI, prvi automobil u svetu koji pokreću gorivne ćelije. Toyota Mirai je prva serijska limuzina na svetu sa pogonom na gorivne ćelije. Sa njim je započela nova era mobilnosti – prava prekretnica u istoriji automobilske industrije. Toyota Mirai se isporučuje od septembra prošle godine u Evropi na tržištima Danske, Velike Britanije i Nemačke a od ove godine i u Belgiji, Norveškoj i Švedskoj.

MIRAI_EXT_22_DPL__mid

Premijerno će biti izložen novi Prius, koji je na evropske puteve stigao pre 16 godina, kao prva serijska limuzina na hibridni pogon. Nakon više od 3,5 miliona prodatih primeraka, četvrta generacija Toyotinog pionira donosi unapređen hibridni sistem, potpuno nov izgled i novu platformu na kojoj će se ubuduće graditi glavni Toyota modeli. Novi Rav4 Hybrid, u prodaji od januara, pridružio se Toyota hibridnoj porodici. Novi Rav4 odlikuju novi spoljašnji izgled i mnogo napredniji bezbednosni sistemi.

Prius_EXT_04

Toyota Aygo, popularni Toyota mališan, biće izložen u specijalnom izdanju opreme x-cite. Aygo predstavlja potpuno nov i svež dizajn namenjen mladima u srcu, sa velikim mogućnostima personalizacije. Toyota Yaris, Toyotin bestseler u Srbiji, biće zastupljen sa dve različite verzije, od kojih je tu specijalno izdanje Bi-TONE, kao i verzija s paketom opreme Stella Winter. Putničku gamu upotpunjuju Auris, Corolla, i Avensis.

Takođe, na štandu će biti izložen i Toyotin legendarni terenac, Land Cruiser sa novim dizel motorom. Uoči tradicionalne beogradske manifestacije, Toyota Srbija je pripremila specijalne sajamske uslove finansiranja i posebne pakete opreme za pojedina vozila. Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso. Za kupovinu modela Aygo, na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, a za Yaris, Corollu, Auris i Verso do 7.000 evra.

toyota-rav4-2015-exterior-tme-001-a-full.indd

Neki od modela sa posebnim paketima opreme imaju i povoljnije cene od redovnih. Recimo, Yaris sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella Winter u ponudi je za 11.822 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama). Paket opreme Stella Winter uključuje aluminijumske naplatke i komplet točkova sa zimskim pneumaticima. Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna, koji uključuje 16” aluminijumske naplatke, sada košta 14.990 evra,