16/06/2024

The Night of Miracles – Noć u kojoj je sve moguće

Kompanija FCA Srbija već treću godinu zaredom organizuje događaj  komercijalnog karaktera pod nazivom  The Night of Miracles (Noć čuda). Tokom ovog događaja svi ovlašćeni prodajni saloni kompanije FCA Srbija, neprekidno rade 25 časova i potencijalnim kupcima nude automobile iz game Fiat, Alfa Romeo i Jeep po najpovoljnijim uslovima koji važe samo tokom  trajanja događaja. Osim više nego atraktivne komercijalne ponude, svi posetioci će biti u prilici da se neposrednije upoznaju sa modelima, ali i novitetima koji će biti predstavljeni tokom Noći čuda,

a to su :

–           Nova specijalna serija modela Fiat 500 “Collezione”

–           Potpuno novi Tipo sedan modelne godine 2018., sa specijalno kreiranim nivoom opreme             za potrebe našeg tržista pod nazivom “Family pack”.

Budući da se ova “Noć čuda” dešava neposredno po otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu i dan pre utakmice reprezentacije Srbije, u FCA će se potruditi se da u svim  prodajnim salonima naprave pravu fudbalsko – karnevalsku atmosferu, uvereni da će poseta njihovim prodajnim mestima biti nezaboravna. Posetioci će imati priliku da učestvuju u turniru u stonom fudbalu, da prate fudbalske utakmice tokom  svetskog prvenstva i provedu vreme u salonima na nekonvencionalan način.

U FCA veruju da su čuda moguća i zato pozivaju sve da im se pridruže u ovogodišnjoj “Noći čuda” 15. i 16. juna u svim njihovim  prodajnim salonima!

Više o samoj komercijalnoj ponudi kao i spisak dilera možete pronaći na www.fiatsrbija.rs.