Svečano otvoren novi Opel prodajno-servisni centar u Nišu

Svečano otvoren novi Opel prodajno-servisni centar u Nišu

06/06/2015 Off By admin@mobilpublic

U skladu sa najvišim Opel standardima juče je u Nišu otvoren novi prodajno-servisni centar Auto One. Predstavnicima mnogih uglednih kompanija, klijentima, kao i velikom broju medija obratili su se Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, Zoran Vasilevski, član Upravnog odbora Automakedonije osnivača Auto One centra i Dr Karoly Wolf, dirktor Opela za jugoistočnu Evropu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Prodajno-­servisni centar sadrži luksuzni prostor koji se sastoji od prodajnog salona gde su na površini od 350 m2 izloženi najnoviji modeli iz Opel game, kao i servisa sa četiri servisna mesta specijalizovana za Opel putnički i program dostavnih vozila.

“Opel je krenuo u veliku ofanzivu, kako svojim novim proizvodima, tako i ovakvim centrima, koji će svima koji žive u Nišu i okolini pružiti vrhunske automobile i usluge. Siguran sam de će novi prodajno-servisni centar Auto One biti još jedan dokaz uspešne saradnje Opela i Auto Makedonije.”, istakao je gospodin Dragan Nenadović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nakon gospodina Nenadovića gostima se obratio gospodin Zoran Vasilevski koji je između ostalog rekao: “Naša želja je da ljubiteljima i vozačima Opel vozila iz regiona, omogućimo da voze kvalitetna, dobro opremljena i pouzdana vozila, kao i da ih održavaju i servisiraju po najvišim standardima i pristupačnim cenama. Svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti auto industrije zaposleni Auto One primeniće kroz prodaju, održavanje i servisiranje putničkih i komercijalnih Opel vozila.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dr Karoly Wolf, je gospodinu Vasilevskom uručio Opel plaketu koja simbolizuje zvaničan početak poslovanja, istakavaši svoje zadovoljstvo otvaranjem novog centra koji će na obostrano zadovoljstvo uticati na razvoj brenda i celokupnog poslovanja.

U toku večeri gospodin Vasilevski je uručio ključeve nove Corse gospodinu Goranu Antiću, prvom kupcu Auto One centra, a gospodin Nenadović i vaučer za prvi bespalatan servis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U salonu pored automobila može da se kupi i dodatna oprema kao što su npr. sigurnosni šrafovi ili krovni nosači. Servis pruža vrhunsku uslugu iz oblasti mehanike, elektronike, limarskih i farbarskih radova. Dobra snabdevenost originalnim delovima i dodatnom opremom omogućiće vlasnicima Opel vozila iz celog regiona da usluge servisiranja i održavanja svojih vozila obave u što kraćem roku. Oprema i alati ispunjavaju stroge Opel standarde za obavljanje svih servisnih intervencija. Zakazivanje servisa može da se obavi telefonskim putem ili preko interneta na sajtu autoone.rs