Suzuki predstavlja nove adute na izložbi u Beogradu

Suzuki predstavlja nove adute na izložbi u Beogradu

21/03/2014 Off By admin@mobilpublic

Na ovogodišnjem, 4. DDOR BG CAR SHOW, Suzuki se, posredstvom Euro Sumara, u hali 1, osim dosad najprodavanijim i veoma popularnim automobilima – SX4 i SWIFT, predstavio i novim adutom, modelom SX4 S-Cross.??????????????????????????????? Ovo zanimljivo i elegantno porodično vozilo naprednih performansi, sa dugačkim spiskom ugrađene opreme, nudi se sa benzinskim i dizel motorima zapremine 1,6 litara i 120 KS, ručnim ili CVT menjačima i pogonom na prednjim ili sva četiri točka. Osim izgledom i opremljenošću, pleni i velikim unutrašnjim prostorom, zapreminom prtljažnika od 430 do 875 litara, ali i prosečnom potrošnjom od svega 5,5 litara.

Nakon redizajna, pod kupole Beogradskog sajma stigao je i jedan od dugo godina vodećih modela po tražnji – Suzuki SWIFT. Nove svetlosne grupe i svetla za maglu, migavci integrisani u spoljne retrovizore, komande na upravljaču… samo su deo vidljivih promena. U ovaj automobil ugrađuju se dva motora: 1,2-litarski benzinac od 94 KS i 1,3-litarski dizelaš od 75 KS.???????????????????????????????

Ono što kupce, ipak, najviše interesuje, jesu cene, a one su za pojedine verzije pomenutih modela snižene i do 1.150 evra, pa su ovi automobili postali još dostupniji. Tako se SWIFT i SX4 mogu kupiti već za 9.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok je početna cena modela S-Cross 12.290 evra sa PDV-om.