SUPER KARTICA POGODNOSTI NA OMV BENZINSKIM STANICAMA

Uz Super Karticu sada možete sakupljati ili koristiti bodove prilikom kupovine na OMV benzinskim stanicama. Za prvo provlačenje Super Kartice do kraja januara čekaju vas na poklon dupli bodovi.

„Ovo je strateško partnerstvo kroz koje ćemo se truditi da dodatno nagradimo naše postojeće i nove kupce tako što ćemo im pružiti prvoklasnu uslugu, kvalitet goriva po kojem je OMV prepoznat, auto perionice i širok izbor dodatnih usluga dostupnih u OMV prodajnoj mreži“, kaže  direktor prodaje OMV Srbija, Nikola Božalo.

Korisnici Super Kartice ostvaruju do 5 bodova po litri goriva, kao i bodove za kupovinu ostalog asortimana na više od 60 OMV benzinskih stanica širom zemlje i mogu ih koristiti u mreži određenih partnera Super Kartice.

„Ulaskom OMV-a u sistem bodovanja će više od 1.2 miliona korisnika Super Kartice imati priliku da zadovolji svoje kupovne potrebe i obogati korisničko iskustvo. Prepoznali smo želju korisnika za partnerom iz petrol industrije i veliko nam je zadovoljstvo da je to upravo OMV“, izjavio je direktor Super Kartice, Mihailo Ponjavić.

Super Karticu koristi oko 800.000 domaćinstava u Srbiji čiji članovi uživaju pogodnosti 14 partnera, vodećih kompanija u svojim industrijama.