SUBARU SRBIJA predstavila novi SUBARU XV

SUBARU SRBIJA predstavila novi SUBARU XV

26/12/2018 Off By admin@mobilpublic

U susret predstojecim praznicima kompanija Subaru za Srbiju i Crnu Goru, predstavila je najnoviji model XV na koktel druženju u svom prodajnom salonu. Tokom druženja, prisutni mediji, klijenti kao i saradnici kompanije imali su priliku da vide i saznaju detalje o novom XV-u, koji je sada dostupan po promotivnoj ceni od 22,990 EUR.

Subaru XV je razvijen tako da može da odgovori i gradskim ali i “off road” izazovima. Opremljen je subaruovom pionirskom tehnologijom “EyeSight Driver Assist”, koja omogućava aktivnu sigurnost. Kao i svi Subaru modeli, i XV je vozilo sa simetričnim AWD pogonom, izgrađen na Subaru Global Platform (SGP) koja poboljšava performanse, a  pokreće ga Boxer motor.

Subaru je poslednjih godina izvršio određene promene, ali je sada postavio jasnu viziju, zadržavajući iste vrednosti. Fokusirajući se na emocionalni kocept doživljaja vožnje, Subaru više ne stavlja fokus samo na snagu vozila, već i na zabavu i bezbednost.

U kompaniji ističu da je potpuno novi SUBARU XV, potpuno nakrcan zabavom. Kombinovan sa  stilizovanim urbanim dizajnom sa ojačanim izlgedom. To je inspiracija u životu koju želite, kažu u Subaru. Bilo da je noćni beg iz grada ili instant vikend avantura, SUBARU XV Vam pomaže da radite sve stvari koje volite, u stilu i komforu. Svaki dan jeste i treba da bude, zabavna avantura.

Za više informacija  o novom XV-u, posetite www.subaruserbia.com