Sportska verzija nove Toyote Corolle ima svetski debi na Salonu automobila u Ženevi 2019. godine

Sportska verzija nove Toyote Corolle ima svetski debi na Salonu automobila u Ženevi 2019. godine

13/03/2019 Off By admin@mobilpublic

Nakon uspešnog lansiranja nove Corolle, koja je naišla na velike pohvale zahvaljujući svom dinamičnom izgledu i impresivnim voznih karakteristikama, Toyota u Ženevi predstavlja Corollu GR SPORT, sportsku varijantu koja ubrizgava dozu strasti TOYOTA GAZOO Racinga u ovaj sjajan model C segment tržišta.

Nakon predstavljanja Yarisa GR SPORT na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Corolla GR SPORT je drugi model koji se pridružuje Toyotinoj evropskoj GR SPORT seriji. Model će biti dostupan u Hatchback i Touring Sports varijantama, s izborom 1.8 ili 2.0-litarskog hibridnog pogona. Nova Corolla GR SPORT sa svojim sportskim dizajnom cilja na mlade kupce koji cene užitak u uzbudljivoj vožnji koju novi model obećava.

Corolla GR SPORT biće prepoznatljiva po novoj prednjoj rešetki s tamnom hromiranom završnom obradom, 18-inčnim naplacima, LED svetlima te dvobojnom izvedbom karoserije. U unutrašnjosti GR SPORT je opremljen sportskim sedištima specifičnim za ovaj model, u crnoj tkanini, a koja se po želji mogu nadograditi do punih kožnih presvlaka. Pored toga, ima crne i crvene šavove na instrument tabli, upravljaču i menjaču. Corolla GR SPORT biće u prodaji od januara 2020. godine.