Specijalni uslovi finansiranja za Hondu HR-V

Specijalni uslovi finansiranja za Hondu HR-V

14/03/2019 Off By admin@mobilpublic

U susret predstojećem, 54. Međunarodnom salonu automobila, Honda Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu HONDA HR-V modela u Elegance paketu opreme uz posebne uslove finansiranja vozila putem renta. Akcijska cena donosi popust od 2.500€ i omogućava da odvezete HONDA HR-V za 2.260€.

Model HR-V 1.5 ELEGANCE ADAS NAVI, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 25.490 €, sada je dostupan po ceni od 22.990€. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.262€ uz mesečnu rentu od 327€.Ovaj model dolazi sa visoko responsivnim i efikasnim 130KS 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom koji je deo Honda Earth Dreams tehnologije, koja se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa poboljšava performanse i ujedno smanjuje štetan uticaj na okolinu. Poseduje parking senzore, kameru za vožnju unazad kao i grejače sedišta. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model. 

HONDA HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, laku upravljivost, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost. Premijum ambijent je postignut zahvaljujući visokokvalitetnoj mekanoj površini sedišta i suptilno naglašenom hrom brušenom završnom obradom, a sam dizajn instrument table kombinuje osećaj sofisticiranosti sa premijum detaljima i čvrstoću kvalitetnih materijala. Pored toga model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a uključen je  i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Ovaj model takođe poseduje i navigacioni uređaj.

Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima.

Model HR-V odlikuju elegantno oblikovane linije kupea sa čvrstim stavom robustnog SUV-a. Oblik karoserije i linije zadnjih prozora, koje se sužavaju, zajedno čine dinamičan i sportski bočni profil. Oštro isečena linija duž bočne strane daje HR-V modelu napred nagnut stav i osećaj okretnosti čak i u mirovanju. U ovom modelu Hondini dizajneri postigli su savršen spoj naglašene prostranosti sa osećajem sportskog.

Podsećamo da do novog HONDA automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi HONDA automobil po najpovoljnijim uslovima.