23/05/2024

Najatraktivnija verzija fiat 500L Cross N1 (sa N1 homlogacijom), koja raspolaže najsavremenijom tehnologijom, specijalna  je ponuda, a automobil će biti dostupan kod svih ovlašćenih FCA dilera u Srbiji.

„Fiat Professional je već godinama najprodavaniji brend na tržistu Srbije kada su laka komercijalna vozila u pitanju. Tokom proteklog sajma automobila uz već dobro poznate modele iz game LCV: Fiorino, Doblo i Ducato, tržištu je predstavljen model fiat 500L Cross sa N1 homologacijom. Ova jedinstvena ponuda namenjena pravnim licima, pravi je primer spoja posla i zadovoljstva. Pobrinuli smo se da kupci dobiju atraktivan i bogato opremljen Crossover”, istakao je Igor Ševo, komercijalni direktor FCA Srbija.

Najnovija ovakva ponuda Crossover modela ima: 7” multimediu, automatski klima uređaj, tempomat, kameru za parkiranje, parking senzore pozadi, led dnevna svetla, svetla za maglu, 17” aluminijumske felne i sl. Najbolji uvid u opemu priredili smo na ovom linku: 500L N1. O vozilu i  ponudi se možete informisati u najbližem dilerstvu i među prvima ga poručiti. Specijalne pogodnosti za privrednike i male preduzetnike osim opreme je cena vozila i činjenica da se ostvaruje  pravo na povrat PDV-a prilikom kupovine i eksploatacije vozila.