23/05/2024

Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za model CR-V, jedan od najprodavanijih SUV modela na svetu. Hondu CR-V sa 2.0 i-VTEC benzinskim agregatom od 155KS i pogonom na sva četiri točka možete kupiti po posebnoj ceni od 24.990 eura. Ova ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.

Model CR-V predstavlja spoj modernog dizajna, uzbudljivih performansi i udobnosti premijum automobila. Unutrašnji prostor potpuno je iskorišćen. Praktična zadnja sedišta se obaraju jednim lakim potezom, povećavajući prostor za prtljag sa 589 litara na čak 1.146 litara.

2015 CR-V

Više puta nagrađivan Hondin 4×4 pogon u potpunosti se uključuje kada senzori na točkovima detektuju potrebu za dodatnom snagom, tako se CR-V može pohvaliti manjom potrošnjom goriva, jer se obezbeđuje maksimalno prijanjanje točkova samo po potrebi. Optimalna snaga, stabilnost i upravljivost odlika su svih verzija CR-V modela. To je standard Hondinog VSA sistema, koji uključuje nekoliko naprednih asistencija čineći vožnju sigurnom.

2015 CR-V

Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog 7″ ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona, učiniće svako putovanje zabavnim.

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

2015 CR-V

Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u Hondinom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu. Test vožnju modela CR-V možete zakazati putem sajta www.honda-srbija.rs ili putem telefona 011/2010 903, 2010 914 i 2010 971.