Specijalna ponuda OMV Srbija za poljoprivrednike

OMV Srbija je odlučila da ponudi gorivo seoskim gazdinstvima po posebnim uslovima. Na OMV benzinskim stanicama svi registrovani poljoprivrednici će moći da ostvare 2% popusta na cenu bonova za gorivo, što sa sadašnjim cenama goriva iznosi oko 3 dinara  po litru svakog derivata.

Takođe, svakog vikenda na stanicama OMV Srbija je u toku “Happy Weekend” promotivna akcija na kojoj je moguće uštedeti 3,50 dinara po svakom kupljenom litru za sve derivate.

Kombinacijom ove dve akcije moguće je ostvariti dodatnu sinergiju i vrlo povoljne uslove! OMV_Station_01

Posle odluke Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Srbije, kojom je omogućeno ostvarivanje prava poljoprivrednicima za kupovinu dizela po regresiranoj ceni, na benzinskim stanicama OMV Srbija svi registrovani poljoprivrednici moći će na vrlo jednostavan način da ostvare popust od 2% prilikom kupovine goriva.

Vrlo jednostavnom procedurom prijavljivanja svi registrovani poljoprivrednici mogu da kupe bonove tako što će kontaktirati nadležnu službu u OMV Srbija na broj telefona 011/207-15-75 ili na mail dis.yu.card@omv.com i dostaviti svoje podatke o registraciji.

Poljoprivrednici će moći da kupe bonove za gorivo po posebnoj ceni u skladu sa količinama goriva koje je odredilo Ministarstvo nadležno za subvenciju. Dakle maksimalno u iznosu koji se dobije kada se pomnoži broj hektara obradive površine sa iznosom subvencije od 3.000 dinara. Nakon plaćanja fakture poljoprivrednici dobijaju bonove kojima mogu da kupe bilo koju vrstu goriva uključujući i OMV premijum proizvode – MaxxMotion na svim OMV benzinskim stanicama.

Uslovi pod kojima poljoprivrednici mogu da ostvare pravo na subvenciju regulisani su Pravilnikom o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo, koji stupa na snagu po završenoj obnovi registracije poljoprivrednih gazdinstava. Njime je predviđeno da svako registrovano gazdinstvo dobije 3.000 dinara po hektaru zemlje koju obrađuju za kupovinu dizel goriva.