24/05/2024

Specijalna cena za BMW X5 modele sa M paketom opreme

BMW Srbija je za sve klijente pripremio posebne akcijske cene BMW X5 modela 25d i 30d koji dolaze sa M paketom opreme. Model BMW X5 25d sa M paketom opreme dostupan je po akcijskoj ceni od 65.490€ i donosi više od 16.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu ovog modela. Dok je model BMW X5 30d sa M paketom opreme dostupan sa skoro 18.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu i to po ceni od 69.990€.

U svakoj krivini ili promeni pravca BMW X5 obećava zabavu. Uz to, sistemi za pomoć vozaču garantuju savršen kontakt sa površinom po kojoj se vozi, bez obzira da li se radi o oštrim krivinama, strmim nagibima ili velikim brzinama, jer uživanje u vožnji nije potpuno bez savršene udobnosti. U BMW X5 može se uživati u izvanredno udobnim sedištima, čiji podignut položaj sedenja omogućava optimalnu pregledost puta, savršenom audio sistemu i vrhunskoj kabini.

Modele obuhvaćene akcijskom ponudom pored M paketa odlikuje bogata dodatna oprema. Izdvojili bismo adaptivno M oslanjanje sa vazdušnim ogibljenjem, prednje i zadnje senzore, kameru za parkiranje, navigacioni sistem Professional, digitalnu instrument tablu, Harman Kardon ozvučenje i enterijer u kombinaciji kože i alkantara kože.

BMW X5 treće generacije prevazilazi sopstvene standarde – ovaj dokazani terenac nudi izuzetan luksuz i ispunjava i najviše zahteve. On donosi veliki raspon inteligentnih tehnologija koje podižu efikasnost, dinamičnost vožnje, komfor i svestranost na sasvim nov nivo – kako na putu tako i van njega. Modeli BMW X5 zadivljuju izuzetnom efikasnošću, ekonomičnim motorima i brojnim BMW Efficient Dynamics merama.