Škoda na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Škoda na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

29/03/2017 Off By admin@mobilpublic

Povodom otvaranja 53. Mešunarodnog sajma automobila u Beogradu,kompanija Škoda i njen predstavnik Autočačak održali su konferenciju za novinare na svom , sada već tradicionalnom štandu u Hali 1.

Češki proizvođač tom prilikom predstavio je svoje najnovije modele u gami ,model Škoda Kodiaq, prvi pravi SUV model u Škoda gami,kao i , sada već tradicionalno najprodavaniji model kako u Škoda kompaniji,tako i najprodavaniji model u C segmentu na srpskom tržištu ,model Škoda Octavia FL .

 

Pored predstavnika kompanije Autočačak,konferenciji su prisustvovali i Ambasador republike Češke u Beogradu njena ekselencija gospođa Ivana Hlavsova ,kao i Škoda regionalni menadžer zadužen za srpsko tržište gospođa  Lucia Kun. Tom prilikom gospođa Kun je izrazila svoje veliko zadovosljstvo velkom popularnošću Škoda brand-a u našoj zemlji jer je, kako je ona rekla: “Škoda najbolji češki ambasador u svetu“.

Pres konferenciju upotpunio je nastup jedne od naših najpopularnijih estradnih umetnica Goce Tržan koja je uz pratnju plesne grupe  Star Dance izvela svoju najnoviju pesmu. Inače Goca Tržan je već više od godinu dana i zvanično promo lice kompanije Škoda u Srbiji.