23/05/2024

Sajamske cene u svim Peugeot salonima u Srbiji

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine koji su i pre početka BG Car Show-a aktuelni u svim ovlašćenim Peugeot salonima širom zemlje.

Svakako najatraktivniji modeli su tri predstavnika SUV segmenta koji u poslednje vreme beleže sjajne rezultate prodaje.  Osvajač nagrade “Car of the year” za prethodnu godinu kao i osvajač dvostruke nagrade za automobil i SUV godine u Srbiji, Peugeot 3008 , je već sada dostupan po sajamskim uslovima za 248 evra mesečno, i to u Active paketu opreme sa benzinskim motorom od 130 ks.

Pored ovog šampiona na štandu u hali 1 će se naći  još jedno SUV vozilo, ali sa 7 sedišta – novi 5008. Model čija je prodaja počela krajem prošle godine kada je i promovisan u javnosti, za kratko vreme je stekao velike simpatije pre svega porodičnih ljudi I oduševio ih kako svojim dizajnom tako i modularnošću i komforom koji pruža. Rata za sve koji se odluče da postanu vlasnik ovog modela iznosi 268 evra mesečno uz učešće od 30%.

Poslednji ali isto tako atraktivan predstavnik krosover porodice, Peugeot 2008 se u poslednje dve godine ,od kada je lansiran novi model, pokazao kao sjajno rešenje prevashodno za gradsku vožnju ali isto tako i za porodična putovanja na kojima njegova praktičnost pokazuje svoj maksimum.

Pored krosover modela, uvoznik Peugeot-a za Srbiju,Euroimpex autogroup je pripremio i sajamske cene za 2 gradska modela 108 i 208 kao i za best-seler francuskog Brenda širom Evrope, Peugeot 308.

Peugeot 208, model koji je osvojio srca najvećeg broja vozača u Srbiji tokom sajamske akcije je dostupan za 114 evra mesečno i to sa 1.2 Puretech motorom u Active paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7” osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetla …

Na period od 6 godina uz ratu od 158 evra mesečno Peugeot 308 sa vrlo atraktivnom opremom takodje se nalazi na spisku modela koji imaju specijalne uslove kupovine. Kako za ovaj tako i za sve već navedene modele nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

I to nije sve, u hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert i Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila su takodje pripremljeni specijalni sajamski uslovi.

Za  ljubitelje dvotočkaša koji na vreme žele da se pripreme za sezonu, u hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Peugeot skutera, uključujući i najnoviji model Django.