Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motorsa za Srbiju, pokrenula je svoju novu prodajnu akciju povodom predstojećeg 54. Međunarodnog salona automobila koji se od 22. do 31.marta održava pod kupolama beogradskog sajma.

Na štandu Kije ove godine naći će se dobro poznati prodajni hitovi kao i nekoliko noviteta. Posetioci će moći da pogledaju našeg predstavnika u B-segmentu – model Rio, kao i urbani krosover Stonic. Po prvi put pod kupolama beogradskog sajma naći će se kompletno nova gama modela Ceed: petovratni hečbek Ceed, karavan Ceed_Sportwagon i novi ProCeed koji sada ima potpuno novi „shooting brake“ oblik karoserije i pozicionira se u top ponudu Ceed game. Naravno, nezaobilazan deo će zauzeti i novi Sportage za 2019. godinu, u nekoliko verzija.

Imajući u vidu očekivanja publike, kompanija „Kia Auto“ obezbedila je sajamske cene i uslove prodaje koji su već sada dostupni u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji. Novi Ceed startovao je sa prodajom u Srbiji sa cenom već od 12.990 EUR. Reč je o modelu sa 1,4 benzinskim motorom u „Active“ paketu opreme koji je standardno opremljen brojnim sistemima bezbednosti kao što su Sistem za izbegavanje sudara sa autonomnim kočenjem (FCA), Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA), Sistem za automatsko zatamnjivanje dugih svetala (HBA) i Sistem upozorenja o smanjenoj koncentraciji vozača (DAA).

Sa ovim sistemima novi Ceed postaje trenseter i u C-segment donosi tehnologiju koja je do sada viđena samo kao opcija na drugim modelima. Model ProCeed sa novim „shooting brake“ oblikom karoserije sada se svrstava u sam vrh Ceed game, o čemu dovoljno govori i podatak da će biti dostupan samo u GT Line i GT specifikacijama opreme.

Novi Sportage za 2019. godinu doneo je još svežine u C-SUV segment vozila što se odrazilo odličnom prodajom već na samom startu nove godine. Kao poseban „sajamski hit“ ove godine će biti ponuđena i ograničena količina modela Sportage sa benzinskim motorom uz popust od čak 6.500 evra i sada ima novu startnu cenu od 16.990 evra!

Beogradska publika, moći će da uživa u Kijinim sajamskim hitovima u Hali 4 beogradskog sajma od 22. do 31.marta 2019. Sajamski uslovi prodaje važe podjednako u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 1.marta do 30.aprila, dok traju zalihe.