Renault u Srbiji predstavio novi Megane Grandtour i redizajnirani Clio

Renault u Srbiji predstavio novi Megane Grandtour i redizajnirani Clio

21/09/2016 Off By admin@mobilpublic

Sa više od 13 miliona prodatih primeraka od njegovog lansiranja 1990, CLIO je postao najprodavaniji Francuski automobil svih vremena. Ta uspešna priča se nastavlja sa Novim CLIOM čija će prodaja početi u više od 100 zemalja od septembra 2016. godine. Novi MEGANE Grandtour, Grandtour GT-Line i Grandtour GT u prodaju kreću u oktobru.

EN STUDIO

Direktno inspirisan Renaultovim konceptnim automobilom DeZir, CLIO četvrte generacije 2012. bio je prvi model na kojem je primenjen novi dizajenrski smer marke. Novi Renault CLIO je atraktivniji nego ikada pre svega zahvaljujući Full LED svetlosnom potpisu, zatim dizajnu i dodacima u unutrašnjosti koji odišu kvalitetom i pažnjom posvećenoj detaljima. Čuven po svojim dinamičkim voznim mogućnostima, Novi CLIO se jednako dobro snalazi u gradu kao i na otvorenom putu, a sada poseduje i pomoć pri parkiranju Easy Park Assist koji vožnju u gradu čini još jednostavnijom. U zavisnosti od paketa opreme Novi CLIO nudi tri mogućnosti za multimedijalno povezivanje, uvođenjem genijalnog sistema R&Go® i najnovije generacije R-LINK sistema.

renault_80583_global_en

Uvođenjem motora 1,5 dCi 110 i kombinovanjem šestostepenog menjača sa TCe 120, Novi CLIO se može pohvaliti jednom od najširih paleta pogonskih agregata na tržištu. Dostupan u kompaktnoj verziji ili kao karavan, sa tri paketa opreme kao i brojnim mogućnostima personalizacije , Novi CLIO je spreman da osvoji veliki broj kupaca najrazličitijih zahteva i očekivanja.

renault_80586_global_en

Novi CLIO RS krase sve napredne odlike novog Clija , dodatno istaknute stručnošću i veštinom odeljenja Renault Sport. Sa prodatih 400 000 vozila širom sveta u 2015. godini, Novi CLIO je najboljii u svojoj klasi u Evropi* i figurišel među najbolje prodavanim vozilima u tom segmentu u ostatku sveta. Da bi održali korak sa uspešnom prodajom, od februara 2017, fabrika u Novom Mestu u Sloveniji će postati četvrta fabrika u kojoj se proizvodi Novi CLIO, pored pogona u Bursi u Turskoj, Flinsa i Diepa u Francuskoj gde se proizvode verzije Renault Sport.

EN DYNAMIQUE

Novi Renault MEGANE Grandtour je elegantan i dinamičan automobil koji se odlikuje svojom opremom, tehnologijom i motorima dostupnim i u kompaktnoj verziji novog Megana. Njegova najveća prednost je intuitivna modularna unutrašnjost koja se odlikuje brojnim mogućnostima organizacije prtljažnog prostora i najvećom utovarnom dužinom u segmentu od čak 2,7 metara.

VERSION E3 DYNAMIQUE - AMBIANCE TISSU CARBONE TRES FONCE - R-LINK - CLIMATISATION AUTOMATIQUE - BVM

Novi MEGANE Grandtour je dostupan sa paketom GT-Line koji se ističe sportskijim izgledom spolja i iznutra. Novi MEGANE Grandtour GT, predstavljen na Ženevskom salonu automobila 2016. Ovaj model je spoj dizajna inspirisanog automobilima odeljenja Renault Sport sa velikom nosivošću, tehnologije 4CONTROL sa upravljanjem na sva četiri točka, a pokretaće ga dva motora jedinstvenih za verzije GT: Energy TCe 205 EDC i Energy dCi 165 EDC.