23/06/2024

Renault u Pekingu predstavlja novi KOLEOS

SELECTION PRESSE - EN SITUATION STATIQUE

Renault predstavlja novi KOLEOS, SUV D-segmenta kojim će zaokružiti paletu svojih vrhunskih modela. Novi model ima važnu ulogu u Renault-ovoj tržišnoj ofanzivi koja je predstavljanjem 10 novih modela širom sveta zabeležila rekordnu godinu.

SELECTION PRESSE - EN SITUATION STATIQUE
SELECTION PRESSE – EN SITUATION STATIQUE

Novi KOLEOS dizajniran je i konstruisan kako bi privukao kupce iz celog sveta i dao novi zamah Renault-ovom međunarodnom rastu, između ostalog i u Kini, gde je Renault početkom ove godine otvorio fabriku u Wuhanu. Predsednik i glavni direktor Renault-a, Carlos Ghosn predstaviće novi KOLEOS na Pekinškom salonu automobila 25. aprila 2016.

Novi Renault KOLEOS je spoj terenskih sposobnosti i udobnosti SUV-a s dinamičnim francuskim dizajnom. Krase ga brojni robusni elementi SUV-a u kombinaciji s uglađenošću i opremom karakterističnom za velike limuzine.

Novi KOLEOS ima snažan stav kojim se razlikuje od konkurentskih SUV-ova iz D-segmenta i uglađenu udobnu unutrašnjost koja putnicima nudi rekordnu količinu prostora. Novi KOLEOS takođe spaja terenske sposobnosti s udobnim vešanjem i dinamičnim i stabilnim voznim osobinama.