2019 - Nouvelle Renault TWINGO

Nova verzija najmanjeg Renaulta, simpatičnog Twinga, uskoro će pred kupce. Prema prvim informacijama, Twingo je dobio niz malih, ali efektnih poboljšanja.

2019 – Nouvelle Renault TWINGO

Dizajn spoljašnosti ovog automobila se najmanje menjao. Novi su detalji, poput LED dnevnih svetala u korporativnom obliku slova C, blago redizajniranih branika i prednje maske.

2019 – Nouvelle Renault TWINGO

Službeni podaci kažu da su ubačene dve nove boje, ali i da je automobil 10 mm bliži podlozi. Mesta se našlo i za nešto hroma, a neke verzije dobijaju veće otvore za hlađenje motora.

2019 – Nouvelle Renault TWINGO

Naravno, motor je i dalje pozadi, baš kao i pogon. Novost je SCe75, 1.0 atmosferski trocilindraš sa 75 KS i 95 Nm. U ponudi su još slabija SCe 65 verzija, kao i snažniji TCe 95 sa turbom.

2019 – Nouvelle Renault TWINGO

Posljednji daje 93 KS i 135 Nm, a opciono se nudi sa EDC menjačem. Nažalost, Twingo Gt se zasad nigde ne spominje. Što se tiče unutrašnjosti, Twingo je dobio novu centralnu konzolu, sada sa prilagodljivim držačem i dva USB priključka. R&Go je nova multimedija na listi, a uključuje 7-inčni zaslon i mogućnosti lakog povezivanja periferije.

2019 – Nouvelle Renault TWINGO

Pretinac ispred suvozača ima poklopac, a novi dizajn beleži i ručica menjača. U Renaultu napominju da su mogućnosti individualizacije gotovo beskrajne.