RENAULT I DACIA USLOVI ZA KUPOVINU TOKOM JUNA 2016.

RENAULT I DACIA USLOVI ZA KUPOVINU TOKOM JUNA 2016.

04/06/2016 Off By admin@mobilpublic

RENAULT PONUDA JE KONCIPIRANA U VIDU POSEBNE PONUDE MODELA PRAĆENIH BESKAMATNIM FINANSIRANJEM ILI PUTEM DINARSKOG KREDITA SA FIKSNOM MESEČNOM RATOM I KAMATOM OD 4,99%.

Renualt Clio startuje sa cenom od 10.150 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.150 €.

SANS LOGO - SANS ECLAT DE SOLEIL

Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.
Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Limited, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a u serijska oprema u ovom slučaju podrazumeva sistem za pomoć za parkiranje unazad, električne i grejne spoljašnje retrovizore i ukrasne lajsne u okviru „Paketa Look spoljašnji izgled“.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000 € na 5 godina. Novitet u Renault ponudi predstavlja novi dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom, I izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja I mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%. Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

DACIA PONUDA JE KONCIPIRANA U VIDU BROJNIH POGODNOSTI KOJE SE OGLEDAJU U IZBORU RAZLIČITIH PONUDA FINANSIRANJA I DODATNIH BENEFITA UZ SAMO FINANSIRANJE

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero mogu da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

2016 RANGE - DACIA DOKKER WITH ROOF BARS

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4×2, koji može da se nabavi već za 11.990 €. Za kupce Dacije smo pripremili brojne pogodnosti, I one se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja I dodatnih benefita uz samo finansiranje.

Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000 € za sve modele, odnosno do 5.000 € za modele Duster I sve Stepway verzije. Pored beskamatnog kredita za sve modele, kupci Dacije mogu da izaberu I ponudu dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatnom stopom od 6.99%.

Dodatna pogodnost dinarskog kredita predstavljena je u mogućnosti finansiranja vozila vrednosti do 8000€ bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavanuju verziju Sandera koja košta 7990€ i finansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća. Za svako vozilo koje kupci Dacije finansiraju putem Dacia finansiranja, kupci mogu da izaberu jedan od dva dodatne benefita u vidu 5 godina garancije / 100000 kilometara ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa.