23/06/2024

RENAULT I DACA PONUDA ZA OKTOBAR 2017.

Tokom oktobra Renault za sve kupce putničkih vozila nastavlja sa svojom fantastičnom ponudom „Za čistu peticu“ koja sada podrazumeva:

  • 4 dodatne zimske gume
  • 5 godina garancije
  • Dodatna oprema po izboru kupca u iznosu od 200 € sa pdv-om.

Što se Renault finansiranja tiče izdvaja se kredit u eur sa kamatnom stopom od 3,99% i uključenim kasko osiguranjem za prvu godinu.

Pored ove finansijske ponude Renault nastavlja sa dobro poznatim beskamatnim mikro kreditom u iznosu do 5000 € na period do 36 meseci.

Iz bogate Renault ponude posebno se ističe Clio koji startuje sa cenom 9990 € u verziji Life sa paketom Cool. Izdavaja se i Megane Limited sa benzinskim motorom 1.6 115 KS čija je cena 13990 €, sa bogatim paketom opreme koja izmedju ostalog podrazumeva aluminijumske felne, automatski klima uredjaj i LED dnevna svetla u obliku slova C. Po ceni od samo 200 € više može se kupiti i Megane Grandcoupe sa istim paketom opreme.

U oktobru svi Dacia modeli uz zimske gume

U susret zimskim mesecima kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim zimskim pneumaticima Dacia je spremila posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi kupci koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Dacija game, nezavisno od vida finansiranja,  tokom oktobra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume.

Iz bogate Dacia ponude se izdvaja Sandero Ambiance sa benzinskim motorom 1.0 sa klima uredjajem koji startuje po ceni već od 8100 €.

Što se Dacia finansiranja tiče izdvaja se kredit u eur sa kamatnom stopom od 3,99% i uključenim kasko osiguranjem za prvu godinu.

Svi kupci koji se odluče za kupovinu vozilu uz pomoć Dacia finansiranja ostvaruju pravo na dodatni benefit  u vidu 5 godina garancije.