Renault, Alpine i Dacia pripremaju novosti za 87. Međunarodni salon automobila u Ženevi

Renault, Alpine i Dacia sa ponosom Vam predstavljaju svoj dvodnevni program za predstavnike medija, 7. i 8. marta na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2017.

  • Dve konferencije za medije
  • Tri izložbena prostora: Renault i Alpine u Paviljonu 4 / Dacia u Paviljonu 2

RENAULT NOVOSTI: NOVI CAPTUR, SVEOBUHVATNA PALETA CROSSOVERA I IZNENAĐENJE NA ELEKTRIČNI POGON

  • Renaultova konferencija za medije u utorak, 7. marta u 12:15: voditelji Thierry Koskas (izvršni potpredsednik, prodaja i marketing, grupa Renault) i Gilles Normand (viši potpredsednik, električna vozila),
  • novi Captur, spreman za premijeru u Ženevi, donosi još prepoznatljiviji dizajn i nove tehnologije.
  • novi Koleos i pick-up Alaskan 2017. stižu na evropsko tržište.
  • Renault, najveći evropski proizvođač električnih vozila, otkriva iznenađenje na električni pogon.

ALPINE SE VRAĆA!

  • Konferencija za medije brenda Alpine u utorak, 7. marta u 13:15: voditelji Michael van der Sande (glavni direktor, Alpine) i David Twohig (glavni inženjer, Alpine).
  • Alpine slavi povratak svetskom premijerom svog novog serijskog automobila.

 DACIA NOVOSTI:

  • Dacia predstavlja novi Logan MCV Stepway i novu ograničenu seriju.

Danima za medije na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi prisustvovat će i članovi uprave grupe Renault koji će spremno odgovarati na pitanja novinara o novitetima koje predstavljaju Renault, Alpine i Dacia.

Konferencija za medije uživo će se prenositi na sledećim kanalima:

O grupi Renault

Grupa Renault automobile proizvodi od 1898.godine. Danas je to međunarodna grupa sa nekoliko brendova, koja je tokom 2016.godine u 127 zemalja, prodala skoro 3,2 miliona vozila, ima 36 industrijskih postrojenja, 12.700 prodajnih mesta i zapošljava više od 120.000 ljudi.

Da bi se uspešno nosila sa velikim tehnološkim izazovima budućnosti i nastavila da sprovodi svoju strategiju za profitabilan rast, Grupa Renault se oslanja na svoj međunarodni razvoj, medjusobno dopunjavanje tri marke Renault, Dacia i Renault Samsung Motors, električna vozila i njihov jedinstven savez sa Nissan-om. Renault sa svojim novim Formula 1 timom i punom posvećenošću Formule E automobilskom sportu smatra se kao vektor inovacija, ugleda i priznanja.