14/06/2024

Redizajnirana verzija modela ŠKODA Fabia stiže u Srbiju

Kompanija AutoČačak očekuje dolazak redizajnirane verzije jednog od najprodavanijih ŠKODA modela u Srbiji. Reč je o modelu Fabia, a prvi primerci će početi da stižu u ŠKODA salone već u septembru. Zvanična promocija i predstavljanje modela Fabia će se održati u okviru Lady fair-a 8. i 9. septembra ispred TC Ušće. AutoČačak je jedan od sponzora ovog sajma i u saradnji sa organizatorima sajma su pripremili razna iznenađenja za sve one koji odluče da ih za vreme sajma i posete. Već neko vreme Goca Tržan je promotivno lice Škode u Srbiji, pa su ovoj kompaniji odlučili da beograđanima poklone koncert popularne pevačice u subotu 8.09. sa početkom u 17:30h.

Škoda Fabia se pokazala kao savršen službeni automobil zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, ekonomičnosti i prtljažnom prostoru koji nudi. Sada u AutoČačku žele da pokažu da Fabia nije samo službeni automobil, već savršeni saputnik van posla. Pored pomentih prednosti, sigurno ćete znati da cenite i Simply Clever rešenja, kojih ovaj, kao i svaki drugi ŠKODA automobil, ima zaista puno.

Pred potencijalnim kupcima je širok spektar mogućnosti. Ponuda boja, paketa opreme, alu felni, sistema za komfor i bezbednost je sada još bogatija. Ono što ne mogu da izaberu je dizel pogonski agregat jer je ovo prvi automobil u ponudi brenda ŠKODA koji se neće proizvoditi sa ovim agregatom.

Cena koja se kreće već od 8.712 evra je jedan od razloga koji opravdava slogan koji prati ovoj model, a koji glasi  „Znam šta biram“.