Prvo letnje polufinale takmičenja DJ SET SA ALFOM

U subotu, 2. avgusta na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović u 15h  u Beogradu, održava se prvo polufinalno nadmetanje DJ-eva u okviru takmičenja  DJ SET SA ALFOM. Četvoro polufinalista će se sutra nadmetati za ulazak u veliko finale. Svako od njih će imati prostor od 20 minuta da pokaže svoje DJ umeće. Samo jedan od njih, onaj koji bude imao najviše glasova, ide dalje u finale.

DJ SET SA ALFOM je nagradno takmičenje koje je zvanično počelo 26.jula. Prevashodno je namenjenoneafirmisanim DJ-evima u Srbiji. Takmičenje je postavljeno na digitalnoj platformi, na zvaničnoj Facebok stranici Alfa Romeo Srbija. Tema takmičenja su Summer Hits.dj set Svi učesnici mogu postaviti svoje mikseve na zvaničnoj Facebook strani Alfa Romeo Srbija (www.facebook.com/pages/Alfa-Romeo-Srbija) i ako ispune postavljene kriterijume i osvoje dovoljno glasova, mogu steći pravo plasiranja u polufinale, prijave su i dalje u toku! Preostala tri polufinalna takmičenja održavaće se svake subote tokom meseca avgusta na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović.

Finalno nadmetanje najboljih DJ-eva održaće se 29. avgusta kada će se proglasiti i pobednik takmičenja.  Glavna nagrada je put za dvoje na Ibicu sa mogućnošću odlaska na najpoznatije žurke tokom zatvaranja letnje sezone na ovom popularnom ostrvu; druga nagrada je korišćenje automobila Alfa Romeo Giulietta na period od mesec dana, a trećeplasirani dobija na poklon Beats audio slušalice.DJ SET 001

 

Brend Alfa Romeo predstavlja izazov, brzinu, dinamičan temperament i pre svega atraktivne performanse . Alfa Romeo Giulietta sinonim je brzine, adrenalina i pokretačke snage. Modeli brenda Alfa Romeo svojim performansama i dizajnom ostavljaju upečatljiv trag u svojim segmentima.