PREZENTACIJA NOVOG GOODYEAR ULTRA GRIP 9 PNEUMATIKA

PREZENTACIJA NOVOG GOODYEAR ULTRA GRIP 9 PNEUMATIKA

20/09/2014 Off By admin@mobilpublic

Zima kuca na vrata a sa njom i specifični uslovi u saobraćaju koja ona nosi. Poslednje dane leta kompanija Goodyear Dunlop Sava tires iskoristila da svoje dilere upozna sa novim proizvodom vrhunskog kvaliteta, zimskim pneumatikom Goodyear Ultra Grip 9. Specijalni gost promocije koja je organizovana na stazi Nacionalne vozačke akademije NAVAK bio je i zvanični promoter kompanije na prostoru Srbije, automobilista Milovan Mikica Vesnić.

goodyear ug9 000„Prvi Goodyear Ultra Grip predstavljen je pre 43 godine i sve dosadašnje verzije bile su među najboljim pneumaticima u klasi. Nemamo razlog da sumnjamo da će i deveta generadija UG-a nastaviti tradiciju predhodnika i krajnjim korisnicima pružiti vrhunske performanse i bezbednu vožnju u zimskim uslovima. O bezbednosti na putu svi treba da povedemo više računa a u praktičnim testovima na stazi NAVAK posetioci su danas mogli da se uvere kolika je razlika u upravljivosti i kočenju između letnjih i zimskih pneumatika. goodyear ug9 002U simuliranim uslovima puta automobil opremljen zimskom gumom imao je vidljivo kraći trag kočenja koji se kretao i više od jedne i po dužine vozila što u nekim realnim situacijama može predstavljati razliku između sigurnog zaustavljanja i tragedije.“ – poručio je Vesnić sa NAVAK-a.goodyear ug9 003

Vesnić je svoja iskustva sa evropskih trkačkih staza još jednom rado podelio sa posetiocima prezentacije i iz prakse u ekstremnim uslovima eksploatacije uverio sve u kvalitet proizvoda jednog od najvećih svetski proizvođača pneumatika. Kompanija Goodyear Dunlop Sava tires najavila je specijalne promocije koje će budućim kupcima doneti zanimljive i vredne poklone.