23/06/2024

PREPORUKA NEDELJE – Suzuki Swift So Color

Vrhunski opremljen, kompaktan automobil, Suzuki Swift je na na našem tržištu jedan od najpovoljnijih gradskih vozila. Varijanta sa 5 vrata i snažnim 1.2 benzinskim motorom sa 94 ks, predstavlja idealan automobil za brzu vožnju, kao i za duža putovanja.

Suzuki Swift So Color ima zanimljivu dvobojnu karoseriju koja naglašava njegov atraktivan, sportski dizajn. Automobil poseduje najviši GS paket opreme, pa se tako osim automatske klime, kao i tempomata, mogu naći i ABS sistem kočenja sa EBD. Važno je i napomenuti da u okviru  pomenute opreme spoljašnji izgled Swifta upotpunjuju i aluminijumski naplatci od 16 inča, kao i metalik boja. Otključavanje, zaključavanje i startovanje motora odvija se bez upotrebe ključa.

Što se tiče enterijera, Suzuki na ovom modelu nije štedeo. Multifunkcionalni kožni volan koji je podesiv po visini i dubini, napravljen je specijalno za vrhunski užitak u vožnji i što bolje prilagođavanje vozača. Tu je i USB priključak, šest zvučnika za ljubitelje muzike u vožnji, kao i putni računar koji prate stanje automobila.

Uz grejače retrovizora, prednja i zadnja svetla za maglu, kao i grejanje prednjih sedišta, Suzuki Swift So Color je spreman i za vožnju u hladnijim uslovima.

Specijalnu ediciju Suzuki Swift-a, u kombinaciji dve metalik boje, možete pogledati i isprobati u kompaniji Euro Sumar – Suzuki Srbija.