Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

26/06/2016 Off By admin@mobilpublic

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila marke Ford u Srbiji, uz podršku principala pripremio je izuzetnu ponudu za klijente orijentisane ka premijum segmentu. Na raspolaganju su dva izuzetno bogato opremljena top – modela po znatno nižim cenama od redovnih, a popusti se kreću i do 10.000 evra!

cof

Popularni SUV Kuga 2.0 TDCi sa 180 KS, 4×4 pogonom i automatskim menjačem stigao je u Srbiju sa specijalno konfigurisanom opremom koja podrazumeva paket Titanium plus obogaćen luksuznim opcionalima, tako da pored biksenonskih farova, poseduje električni panorama krov, parcijalnu kožu u enterijeru, alu felne od 18 inča, „hends fri“ otvaranje prtljažnika i još mnogo toga… Akcijska cena ove Kuge je 31.990 evra što je za oko 10.000 evra niže od redovne cene.

sdr

Pažnju privlači i Mondeo 2.0 TDCi (180 KS) sa automatskim Powershift menjačem i obogaćenim Titanium paketom opreme. Između ostalog, poseduje navigacioni uređaj, adaptibilna LED svetla, parcijalnu kožu, adaptibilni tempomat sa funkcijom  automatskog kočenja, itd, a sve to po ceni od 30.650 evra, što je za oko 6.000 evra jeftinije od redovne cene.

Kuga_Ford-Kuga_03

Pored toga, u Srbiju je stigao i Mondeo AWD sa integralnim pogonom na sva četiri točka, dugoočekivani novitet koji je u prethodnom periodu izazvao veliko interesovanje kod nas. Akcijski model pokreće 2.0 TDCi dizel od 180 KS, ima automatski menjač i Titanium paketom opreme, a ponuđen je po specijalnoj ceni od 34.990 evra, što je za 4.250 evra niže od redovne cene. Od opreme, između ostalog, poseduje parcijalna kožna sedišta, navigacioni uređaj, adaptibilna LED svetla sa zakretanjem svetala u krivinama i automatskom nivelacijom, alu felne od 18 inča, itd.

FordMondeo-5Door_05

Inače,  Mondeo AWD može da se kupi već od 26.640 evra, koliko košta najjeftinija verzija sa 2.0 dizelom (150 KS) ručnim šestostepenim menjačem i osnovnom Trend opremom.