2019 CR-V hybrid

Na 54. Međunarodnom Salonu automobila HONDA Srbija predstavila je svoj najnoviji model i prvi hibridni CR-V model. Od uvođenja ovog modela i njegove prve generacije 1995. godine, Honda CR-V se svakom generacijom poboljšavala. Najnovija evolucija popularnog kompaktnog SUV-a razvijena je svojim poboljšanim i jedinstvenim karakteristikama, kako bi premašila sva očekivanja kupaca.

2019 CR-V hybrid

Ovaj hibrid benzinski motor i dva električna motora, što omogućava 3 režima vožnje i pogona. CR-V Hibrid pokreće jedinstvena Honda i-MMD tehnologija (intelligent Multi Mode Drive technology), koja inteligentno i automatski prebacuje između tri načina vožnje – električnog, hibridnog i klasičnog – kako bi optimizovala performanse i efikasnost. U standardu kod ovog modela je HONDA Sensing – sistem prevencije sudara, sistem upozorenja napuštanja trake, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, inteligentni limitator brzine i drugo.

Što se tiče potrošnje goriva i emisije CO2, novi CR-V hibrid model prednjeg pogona benzinsko-električnog SUV-a ima 184 KS, emisiju CO2 od 120g/km i prosečnu potrošnju goriva od 5.3l/100km. CR-V Hibrid sa pogonom na sva četiri točka ima emisiju CO2 od 126 g/km i kombinovanu potrošnju goriva od 5,5 l/100 km. Hibrid uvek kreće u elektro modu i prvih nekoliko kilometer se kreće čisto u elektro modu, sve u zavisnosti od napunjenosti baterije i stila voznje.

Model HONDA CR-V 2.0 HYBRID AWD LIFESTYLE e-CVT dostupan je po sajamskoj ceni od 40.990 € (puna cena: 42.190 €).