Premijerno predstavljen novi model Fiat 500 – legenda italijanskog stila

Premijerno predstavljen novi model Fiat 500 – legenda italijanskog stila

08/10/2015 Off By admin@mobilpublic

Legendarni model FIAT 500 u novom ruhu, osveženog dizajna eksterijera i enterijera, premijerno je predstavljen danas u  centru Novog Sada, u pešačkoj zoni uz podršku ovlašćenog dilera AK Stojanov. Premijerno u Srbiji, izložena su tri modela novog FIAT 500 koji se već mogu naručiti u Srbiji.

IMG_1299

Ovom prilikom svim prisutnim obratio se g Sava Stojanov, direktor AK Stojanov i predstavio novitete modela FIAT 500. Tom prilikom izjavio je „Ovaj model savršenog italijanskog stila i dizajna, star gotovo šest decenija, danas odiše duhom moderog vremena, kreiran je za ljude iz svih krajeva sveta i odražava optimističan i vedar italijanski karakter.“

Model FIAT 500 dostupan je u dve verzije (limuzina i kabriolet), sa tri nivoa opreme: Pop, Popstar i Lounge, u 15 različitih spoljašnjih boja i sa više od dvestotine kombinacija enterijera .  Odvažan i zavodljiv, novi model 500 ima čak 1.800 izmena u svom izgledu i performansama , od kojih su svi dizajnirani da uvećaju originalnost i istovremeno učine njegov stil još prefinjenijim.

IMG_1182

Za sve zaljubljenike u modne detalje nudi i ekskluzivnu mogućnost po imenu ’Druga koža’ (Second Skin) za prilagođavanje izgleda karoserije  primenom jedinstvenog dizajna u zavisnosti od potreba kupaca. Model FIAT 500 proslavio je svoj 58. rođendan 4. jula ove godine. Tim povodom napravljen je domaći Instagram profil posvećen isključivo ovom modelu pod nazivom #fiat500serbia.

IMG_1184

 AK Stojanov ovlašćeni je diler kompanije FCA Srbija. U sklopu AK Stojanov nalazi se savremeno opremljen ovlašćeni servis i prodavnica originalnih rezervnih delova za vozila Fiat, Alfa Romeo, i Jeep.