Pravi potez u pravom trenutku

Honda Srbija je započela sa velikom prodajnom akcijom za Hondu Accord u paketima Elegance i Lifestyle sa popustom od 3.400eur. Akcija se odnosi na ograničen broj vozila na lageru.

Tokom ove akcije model Accord 2.0 Elegance sa bogatom opremom (dvozonska automatska klima, Bluetooth HFT, alarm, priključak za iPod, tempomat, 8 air bagova, VSA, alu felne 16“) biće po ceni od samo 19.990 EUR. Cena modela u višem, Lifestyle paketu opreme iznosi  21.990 EUR. Ovaj paket sadrži još i BI-HID dual ksenonska svetla, kožne Alcantara presvlake sedišta, premium audio sistem sa 10 zvučnika, prednje i zadnje parking senzore…

Honda Accord je odmah po svom pojavljivanju pozicionirana kao jedna od najpopularnijih modela u klasi. Pored elegantnog, sportskog dizajna, Accord  objedinjuje i sve elemente Hondine napredne tehnologije koji omogućavaju maksimalan užitak u vožnji. Dobitnik je maksimalnih pet zvezdica na EuroNCAP testu bezbednosti automobila i prestižne nagrade za dizajn Red dot, a dve godine za redom Accord proglašen je i za najbolji porodični automobil po rezultatima istraživanja renomirane  J.D. Power kompanije.

Honda popust

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila, po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate koji uključuju kao mogućnost i razne modele finansiranja.

Honda Srbija je obezbedila i atraktivne uslove finansiranja uz subvencionisani lizing i  kamatnu stopu od 4.99%.