Potpisan sporazum između menadžmenta AMSS i jednog dela radnika o punoj normalizaciji odnosa u AMSS

(BEOGRAD, 25. juli 2014.) Na današnjem sastanku menadžmenta AMSS i predstavnika jednog dela radnika, koji je održan u upravnoj zgradi AMSS, u Ruzveltovoj 18, u Beogradu, potpisan je sporazum koji definiše sve aspekte normalizacije odnosa u AMSS i u interesu je svih zaposlenih. Sastanku su prisustvovali Mirko Butulija, predsednik AMSS, Predrag Đurđev, generalni sekretar AMSS, Branislav Simović, direktor AMSS d.o.o., i predstavnici radnika Goran Kolašinac, Radoslav Jovanović i Nebojša Anđelković.2tanjug

– Ovom prilikom želim da vas obavestim da je postignut dogovor o punoj normalizaciji odnosa u AMSS i na taj način je omogućeno neometano funkcionisanje sistema. Dogovoreno je da se radnicima, koji to žele, omogući povratak na radna mesta i povezivanje radnog staža, a ostalima ugovorene otpremnine – rekao je Mirko Butulija i naglasio da AMSS ima poseban društveni značaj i da bilo čije nezadovoljstvo ili lični interes ne smeju više nikada ugroziti funkcionisanje sistema.

Prema njegovim rečima, svi zaposleni moraju imati na umu da je zadatak AMSS da uvek bude na usluzi svim vozačima u Srbiji, ali i strancima koji posećuju našu zemlju ili su u tranzitu.

– Po svim relevantnim parametrima AMSS je u prva četiri društva u Evropi, što nas obavezuje da budemo još bolji i podignemo kvalitet usluga. Sporazum koji je danas potpisan definiše sve aspekte normalizacije odnosa u AMSS i u interesu je svih zaposlenih – istakao je Butulija.

Istovremeno, svi učesnici sastanka izrazili su zahvalnost Vladi Republike Srbije na pomoći u rešavanju problema u AMSS.