POLIGON NAVAK U ZNAKU HONDE

POLIGON NAVAK U ZNAKU HONDE

11/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Delta Automoto je u okviru Honda Supertest dana organizovala  test vožnje na poligonu Navak za svoje klijente, potencijalne kupce i predstavnike medija. Na raspolaganju za testiranje bila je celokupna gama Honda automobila sa svim agregatima koji se nalaze u ponudi, a posebna pažnja bila je posvećena novom modelu HR-V, koji je nedavno predstavljen u Honda salonu.

13

Program se sastojao iz edukativnog predavanja u kome su prisutni upoznati sa svim detaljima i novitetima novog modela. Prisutni su testirali HR-V po zahtevnom delu staze sa puno krivina, tkz. „hendlingom”,  dok su Civicom prošli niz korisnih vežbi za bezbednu vožnju. Model CR-V takođe je tokom vožnje pokazao svoje performanse koje ga izdvajaju od konkurencije, pogotovo na offroad poligonu.

12

Honda konstantno teži istraživanju i primeni najsavremenijih tehnologija, kako bi konstantno unapređivala svoje bezbednosne sisteme što  dokazuje i najnoviji rezultat od 5 zvezdica za novi HR-V na EURO NCAP  testu bezbednosti, čime se ovaj model pridružio ostalim maksimalno ocenjenim modelima Honde.