Počeo sa radom novi prodajno-servisni centar Hyundai Auto u Novom Sadu

Počeo sa radom novi prodajno-servisni centar Hyundai Auto u Novom Sadu

09/05/2014 Off By admin@mobilpublic

U ponedeljak, 05. maja 2014. godine, u Šajkaškoj 37 u Novom Sadu počeo je sa radom novi prodajno-servisni centar Hyundai Auto d.o.o. Objekat se nalazi u blizini nove autobuske stanice i tržnog centra BIG, a prostire se na 400 kvadratnih metara. Na jednom mestu nalaze se salon, servis i prodaja rezervnih delova.

Potencijalni kupci Hyundai vozila iz Novog Sada i okoline od sada su u mogućnosti da na jednom mestu pogledaju i kupe aktuelne modele Hyundai vozila, a sadašnji vlasnici da u ovom objektu dobiju kompletne usluge po najvišim kriterijumima koje Hyundai Motor Company propisuje za prodajno servisne centre u Evropi i svetu.Press information - Novi prodajno-servisni centar u NS

Hyundai Auto Beograd d.o.o ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine. Kao deo globalne Hyundai mreže Hyunda Auto Beograd d.o.o. ispunjava visoke standarde koje postavlja Hyundai Motor Company, a koji se odnose na kvalitet usluge i pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

HYUNDAI MOTOR COMPANY od 1999. Godine beleži stalni napredak i za samo osam godina je sa 11-og mesta dospeo na petu poziciju među svetskim proizvođačima automobila. Hyundai Auto d.o.o. Beograd prati taj uspešan trend i do danas povećao je svoju prodaju preko 10 puta. Hyundai koristi najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, savremeni dizajn, pruža vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.