Pametna ponuda sa jedinstvenim voznim parkom

Pametna ponuda sa jedinstvenim voznim parkom

25/09/2015 Off By admin@mobilpublic

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart, isporučio je kompaniji Smart Rent A Car flotu koju čine 54 putnička i 2 Mercedes-Benz Sprinter kombi vozila.

1Flota putničkih vozila obuhvata:

  • 10 vozila – smart fortwo
  • 9 vozila – smart forfour
  • 15 vozila – B-Klasa
  • 5 vozila – V-Klasa
  • 10 vozila – C-Klasa
  • 3 vozila – E-Klasa
  • 2 vozila – S-Klasa

4

U ponudi su specijalno brendirania smart fortwo i forfour vozila po atraktivnim cenama. Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju jedinstvenu funkcionalnost. Mnoštvo inovativnih detalja garantuje još bolju zabavu u gradskoj vožnji. Automobil koji je pokrenuo novu eru kompaktnih Mercedes-Benz vozila je B-Klasa, koja donosi nisku potrošnju goriva i emisije CO2, obilje prostora sa najvišim standardom bezbednosti koji je ikad bio dostupan u ovoj klasi. Od isporučenih vozila posebno se izdvaja V-Klasa, za klijente koji žele kombinaciju nenadmašne prostranosti s jedne strane i vrhunskog stila i udobnosti s druge strane što je svojstveno Mercedes-Bnez putničkim vozilima.

2

Ljubitelji Mercedes-Benz limuzina u prilici su da izaberu C-Klasu, vodeći automobil u premijum srednjoj klasi i E-Klasu, koju odlikuje prefinjen i elegantan sportski izgled, značajno unapređen komfor i visokokvalitetna oprema koja doprinosi većem uživanju u vožnji. Najluksuzniji i najprestizniji automomobil u ponudi Smart Rent A Car je svakako nova S-Klasa, koja je uspostavila standarde u svim segmentima i na najbolji način opravdala epitet “najboljeg automobila na svetu”.

6

Saradnjom Emil Frey Auto Centar-a i Smart Rent A Car-a predstavljena je jedinstvena ponuda Mercedes-Benz i smart vozila na tržištu u Srbiji. Navedeni modeli imaju moćne i efikasne motore na benzin i dizel gorivo, opremljeni ECO start/stop funkcijom, u skladu sa Euro 6 standardom emisije izduvnih gasova koji pružaju sjajne performanse.