28/05/2024

Otvorena NOVA EKO pumpa u Krusevcu

U sklopu modernizacije poslovne mreže, kompanija EKO Serbia, članica poslovne grupacije Hellenic Petroleum otvorila je novu benzinsku stanicu u Kruševcu na adresi Vidovdanska 383.

„Nova benzinska stanica specifična je po tome što naše verne vozače dočekuje u novom ruhu. Naime, Kruševac smo izabrali za grad u kojem prvi put predstavljamo redizajnirani izgled naših benzinskih stanica koje su izgledom i sadržajem još više prilagođene potrebama savremenih vozača. Naše verne kupce u Kruševcu očekuje iskusni EKO Serbia tim i goriva proverenog kvaliteta“, izjavio je Vuk Radović, generalni direktor EKO Serbia.

Na novoj lokaciji vozače očekuju sve vrste derivata iz EKO Serbia ponude, kao i moderno opremljen market, ali i pokloni pripremljeni specijalno za njih.

Novogodišnja ponuda EKO Smile poklona je spremna, a ukoliko već nisu članovi EKO Smile kluba vozači će moći da se učlane popunjavanjem formulara na benzinskoj stanici.

Kompanija EKO Serbia a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra, a zapošljava preko 800 ljudi.  Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice i planira da nastavi sa ekspanzijom.