18/05/2024

Opel želi sve najbolje ambasadoru brenda u finalu Lige šampiona

Honest, approachable, simply Jürgen Klopp: The successful manager poses with the Opel Insignia and represents the company’s values like no other.

Riselshajm. Nikad nećeš hodati sam (You’ll never walk alone) – himna koju navijači Liverpula pevaju pre i tokom svakog meča se odnosi na sve ljubitelje Opela u subotu (26. maja) kada će „Crveni” igrati protiv Real Madrida i zato što će držati palčeve za Jirgena Klopa (Jürgen Klopp) i njegov tim.

Iskren, pristupačan, pouzdan, neko ko stoji uz sve što kaže i radi i član elitne grupe menadžera koji su do finala Lige Šampiona stigli sa dva kluba – to je Jirgen Klop. Njegovi igrači su cenili njegov pristup tokom mnogo godina – baš kao i svi u Opelu. Uspešni menadžer je mnogo više od ambasadora brenda. On oličava vrednosti Opela kao niko drugi – još od vremena kada niko to nije očekivao.

Opel i Jirgen Klop su partneri od leta 2012. kada se simpatični i harizmatični trener pridružio proizvođaču automobila baziranom u Riselshajmu kao brend ambasador. Bivši trener Majnca 05 i Borusije iz Dortmunda, koji se pridružio Liverpulu u oktobru 2015. je bio ključan deo u pozitivnom razvoju Opelovog brenda u prethodnih šest godina. Od 2012. on se pojavio u oko 20 televizijskih reklama pored drugih brojnih aktivnosti od poseta Porodičnom kupu (Family Cup) do pojavljivanja na salonu automobila u Frankfurtu i Hessentag događaju u Riselshajmu.

Autentične kampanje – koje donose osmeh na lice ljudi 

Od trenutka kada se pridružio Opelu, Klop je oduševio sa svojim emocionalnim i šaljivim pojavama u reklamnim kampanjama kompanije. U jednom od njegovih prvih pojavljivanja, testirao je „video parking sudiju” i došao do zaključka da je automobil jasno „unutra”. Slede mnogi drugi nastupi kao u reklami za LED svetla modela Mokka X kada filmska ekipa nestrpljivo čeka njegov dolazak a on jednostavno prokomentariše da su svetlosni uslovi i dalje savršeni.

Prijatelji i kolege su takođe često „žrtve” njegovog smisla za humor. U još jednoj reklami on uzme Mokku X glumice Betine Cimerman (Bettina Zimmermann) na test vožnju i vrati automobil koji je prekriven blatom. Ipak, ona uspeva da mu uzvrati u poslednjoj kampanji za Grandland X i Crossland X. I odjednom, menadžer Liverpula je ostao bez reči.

Iako živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, Klop i dalje insistira na vožnji Opela i svoj 50. rođendan prošle godine je obeležio potpisivanjem dugoročnog produžetka ugovora sa brendom iz Riselshajma. On često označava Opelove modele kao „pun pogodak” – upravo kako se njegova neumorna posvećenost brendu može opisati za Opel. Stoga, iz Opela žele njemu i njegovim igračima sve najbolje u subotu i : Nikada nećeš hodati sam!