21/07/2024

Combo Cargo i Combo Life premijerno su predstavljeni na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Oba modela multifunkcionalnog Comboa već su ovenčena nagradama za Best buy automobil (Combo Life) i Međunarodni Van godine (Combo Cargo). Pored premijera Opel je pripremio i specijalnu sajamsku akciju koja će trajati i posle Sajma automobila, ukoliko uslovi i lager to dozvole. opel, msa, 2019, mobilauto tv, combo, life, combocargo, van, astra, insignia, corsa, suv, vivaro, movano,

Peta generacija kompaktnog, multifunkcionalnog modela Opel Combo razvijena je prema standardima putničkih automobila i dostupna u dve verzije, putničkoj Combo Life i komercijalnoj Combo Cargo – obe u brojnim varijantama. Combo Life i Combo Cargo imaju svoju standardnu (4,40 metara) ili XL (4,75 metara) verziju. Combo Life koji je stekao epitet najboljeg prijatelja porodice je opciono dostupan sa 5 ili 7 sedišta sa dovoljno prostora za do 2,693 litara prtljaga. Opel je na sajmu izložio i svoje ostale adute: Astru, Inigniu, Corsu, SUV modele, kao i Vivaro i Movano. Svi izloženi automobili do kraja Sajma moći će da se kupe po cenama u okviru specijalne sajamske akcije. Takođe, kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponudu za kupovinu novih Opel vozila uz 0.0% kamate za kredit i rokom otplate do 36 meseci, namenjenu fizičkim licima.

U susret željama svojih kupaca, OPEL je proširio ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom. Kupac sam odlučuje da li želi da iskoristi uslugu „Opel finansiranja“ sa 0% kamate ili će izabrati najnižu ratu. Pod navedenim uslovima mogu se kupiti svi modeli iz Opelove game. Opel ove godine obeležava 120 godina od proizvodnje prvog automobila, kada je udovica Adama Opela, četiri godine posle njegove smrti, a po savetu svojih sinova odlučila da započne proizvodnju automobila.