Opel ekskluzivni partner Filmskog festival 2014. u Minhenu

Riselshajm.  Po prvi put u istoriji, Opel je ekskluzivni partner 32. Filmskog festivala u Minhenu koji se održava od 27.juna do 5.jula. Opel se kroz ovu saradnju nastavlja na ideju iza „Umparken im Kopf“(Preparkirajte u glavi) kampanje na veoma upečatljiv način. Kao i sa TV reklamama, reklamama na otvorenom i pratećim aktivnostima na duštvenim mrežama u sklopu ove kampanje, angažovanost ovog proizvođača automobila na Filmskom festivalu u Minhenu opet naglašava njegovu pozitivnu promenu imidža i nastavlja da otklanja posojeće predrasude, podstiče razmišljanje i nudi bliži pogned na brend i negove automobile.At the Munich Film Festival: the Opel Super 6 Cabriolet “Gläser”.

Opel će u Minhenu biti predstavljen sa mnoštvom komunikacionih mera i dva izložbena vozila – Opel ADAM dizajniran od strane muzičara i fotografa Brajana Adamsa, i novi ADAM ROCKS. Na centralnom delu festivala, „Umparkzone” je mesto susreta akreditovanih posetilaca festivala i predstavnika media kako bi gledali film. Pokretne senzacije će biti „Umpark šatl“ sa flotom Opel Insignija modela koja će dovoziti eminentne domaće i međunarodne goste na crveni tepih kao i malu flotu Opelovih klasičnih automobila. Pored toga, u sredu, 2.jula, Opel će organizovati gala premijeru filma „Der Koch“. To je filmska adaptacija istoimene knjige švajcarskog autora Martina Sutera, u kojoj glavnu ulogu igra poznata nemačka glumica Džesika Švarc.Opel-ADAM-281519

„Dobri filmovi imaju spremljeno iznenađenje. Kao i dobri automobilski brendovi“. Ovaj slogan se nalazi na Opelovim posterima koji najavljuju ovaj filmski festival. „Svi pričaju o Opelu ne samo od početka naše „Umparken im Kopf“ kampanje. Ali ona jeste značajno pojačala interesovanje za naše inovativne modele – čak ni najveći optimisti nisu ni sanjali o ovome pre godinu dana“, kaže Opelov direktor marketinga Tina Miler. „Novo partnerstvo sa Filmskim festivalom u Minhenu je još jedan korak na putu uspeha kojim smo krenuli sa našom kampanjom“.