23/06/2024

Opel ADAM 2014: Sa više boja i većom individualnošću u drugoj godini

ADAM oduvek pokazuje koliko je jedinstven, a od sada nudi još više mogućnosti za podešavanje i individualizaciju vozila. Kupci modela ADAM mogu da biraju između 16 boja karoserije – koje se mogu koristiti za telo i za krov vozila, kao i 6 ekskluzivnih boja krova koje se mogu kombinovati sa ovim bojama prema ukusu svakog kupca.

Nove boje za karoseriju su eleganta srebrna (nazvana „Silverwalker“), tamno braon („M. Darkside“), živahna plava („Let it Blue“), odvažna limeta zelena („Dancing Green“) i suptilna topla siva („Pink-Kong“); tri boje (tamno braon, limeta zelena i živahna plava) su sada ponuđene i kao ekskluzivne boje za krov.

2013-12-18-opel-adam-289344-medium

Tu su i tri nove vrste tkanine za sedišta, tri nova detalja u unutrašnjosti i dve nove boje enterijera, jedno novo rešenje za prostor iznad glave, dve nove boje unutrašnjeg retrovizora i tri nova detalja na spoljašnjim retrivizorima, kao i nova boja za logo i dva nova kompleta spoljašnjih ukrasa koji dodatno proširuju mogućnosti originalnosti modela ADAM. Tako Opel ADAM postaje još stilizovaniji i šareniji dok ulazi u drugu godinu na tržištu, dodatno jačajući svoju ulogu modnog šampiona individualizacije.

Opel Corsa 2011

Takođe, dva posebna modela – ADAM Black Link i ADAM White Link – ne samo da nude veoma poseban crno-beli dizajn pametnog telefona sa aluminijumskim detaljima, već i zgodan nagrađivani IntelliLink multimedijalni sistem i Siri Eyes Free podršku kao standard.