28/05/2024

OMV Save&Drive kartica za popust

OMV Srbija svojim potrošačima putem kartice za popuste obezbeđuje uštedu u visini od 2 do 5 dinara po litri, u zavisnosti od vrste goriva. Popusti se obračunavaju za sve vrste OMV goriva, odmah na licu mesta prilikom svake kupovine. Ukoliko se odluče za najkvalitetnija OMV MaxxMotion goriva učesnici ovog programa će najviše i uštedeti.

To naravno nije sve. Idući u korak sa zahtevima savremenog potrošača, uštede je moguće ostvariti i na brojne proizvode i usluge koje su sastavni deo ponude OMV benzinskih stanica širom Srbije. Uslovi za učešće u OMV Save&Drive programu su veoma jednostavni a dizajn same kartice omogućava njenu brzu i laku upotrebu.

 Popuste sa ovom karticom je moguće ostvariti na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Sa dobijanjem OMV Save&Drive kartice potrošači postaju deo istoimenog programa koji im omogućava uštede prilikom kupovine goriva, proizvoda ili usluga. Potrebno je samo da prilikom kupovine svoju karticu daju prodavcu kako bi je skenirao.

„Konstantno obogaćujemo program novim uštedama jer nastojimo da izađemo u susret rastućim potrebama savremenog vozača. Upotrebom naše kartice moguće je dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta, a za najkvalitetnija OMV MaxxMotion goriva ostvaruje se i najbolja ušteda“, rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

Osim popusta na goriva sa OMV Save&Drive karticom moguće je ostvariti popuste od 10% na VIVA kafe i čajeve, zatim 10% na OMV Top Wash program kompletnog pranja vozila, kao i do 25% na odabrane proizvode koje nude OMV benzinske stanice u okviru prodavnice i restorana.

Za učešće u programu dovoljno je da potrošači popune jednostavan formular i odmah dobijaju svoju OMV SAVE&DRIVE karticu. Ove kartice su izuzetno praktične. Zbog svoje veličine lako stanu čak i u manje novčanike, a takođe se mogu okačiti i kao privezak na ključeve automobila, tako da su lako dostupne vozačima prilikom svake posete stanici.