Odlična prodaja Toyota vozila na BG Car Show 2014

Odlična prodaja Toyota vozila na BG Car Show 2014

23/03/2014 Off By admin@mobilpublic

Na ovogodišnjoj sajamskoj izložbi “BG Car Show 2014”, Toyota je prisutna na štandu u hali 1.

Izloženi su modeli Yaris, Auris, Auris Hibrid, Auris TS, Corolla, Avensis, Rav4, Land Cruiser i GT86.???????????????????????????????

Od početka izložbe, u mreži ovlašćenih Toyota partnera do sada je prodato 95 novih vozila.  Model koji je ostvario najbolji prodajni rezultat je nova Corolla.  Corolla je najprodavaniji automobil u svetu, sa prodajom od preko 40 milona primeraka od lansiranja davne 1966.godine. Corolla se proizvodi u 15 i prodaje u preko 150 zemalja širom sveta.  Prema podacima za 2013 godinu, u Srbiji ima 8.600 registovanih Corolla svih generacija.???????????????????????????????

Corolla 10. generacije ima atraktivan dizajn, u kombinaciji sa niskom potrošnjom i poboljšanim voznim karakteristikama i pasivnom i aktivnom sigurnošću, i kao takva predstavlja idealan izbor za privatnu i poslovnu upotrebu.

Početna akcijska cena Corolle iznosi 13.490 evra.???????????????????????????????

Pod sloganom ovogodišnjeg sajamskog nastupa, svi posetioci mogu da se fotografišu i naprave “selfie” fotografiju sa zanimljivim rekvizitima na štandu.  Objavljivanjem fotografije na Facebook stranici Toyota Srbije i Instagram profilu uz hashtag #pravavrednost, učestvuju u izboru za najlepšu fotografiju, čiji autor će biti nagrađen sa vikend vožnjom Yarisa Trendy. Tri fotografije koje budu dobile najviše “lajkova”, biće takođe nagrađene specijalnim nagradama.

Selfie@TOYOTA, BG Car Show Time!