Sa nestrpljenjem iščekivani luksuzni kompaktni SUV Land Rovera, Novi Range Rover Evoque, predstavljen je u kreativnom delu Londona East End na crvenom tepihu uz prisustvo mnogobrojnih britanskih zvezda. Ovo vozilo jakog karaktera kombinuje prefinjenost i zabavu kako bi izazvalo snažnu emocionalnu reakciju koja će privlačiti pažnju i izazivati osmehe.

Novi Range Rover Evoque predstavlja sofisticiranu evoluciju originalnog modela koji je stvorio tržište luksuznih kompaktnih SUV vozila, sa globalnom prodajom od više od 772 hiljade vozila i više od 217 međunarodnih nagrada. Kombinujući nenadmašnu tradiciju marke Range Rover s najnaprednijim tehnologijama, Evoque – dizajniran, projektovan i proizveden u Britaniji – ispunjava potrebe modernih kupaca. Ispod prelepog dizajna krije se inženjerska i tehnička revolucija. Struktura je potpuno nova kako bi omogućila uvođenje sistema plug-in i mild hybrid, a na karoseriji su samo šarke vrata ostale nepromenjene. Nova šasija koristi sve prednosti čvršće karoserije, garantujući udobnost u vožnji.  Evoque je sada pametniji nego ikada. Softver na kojem se temelji naš sistem za informisanje i zabavu unapređen je kako bi kupcu omogućio intuitivnije upravljanje. Uz sve ovo dodat je I Apple CarPlay i Android Auto koji omogućavaju besprekornu integraciju sa pametnim telefonom.

 

Britanska zvezda i model Adwoa Aboah,  na predstavljanju u Londonu nosila je posebno dizajniranu haljinu kreatorke Ashley Williams, izrađenu od istog antilopa koji se upotrebljava na vozilu. Britanska luksuzna marka Mulberry dizajnirala je kolekciju putnih torbi inspirisanu novim SUV-om. Uzorak maske vozila primenjen je na putnoj torbi koja je izrađena od istog odgovorno nabavljenog materijala od eukaliptusa koji se upotrebljava u unutrašnjosti vozila.

 

Premium automobilska kompanija sa sedištem u New Yorku, Master & Dynamic, kreirala je jedinstvene bežične slušalice Range Rover Evoque x Master & Dynamic MW07. Svaki par, na kojem se pojavljuje poseban uzorak maske u bakrenim i srebrnim tonovima, napravljen je od ručno izrađenog acetata inspirisan bojama koje Novi Range Rover Evoque nudi prilikom lansiranja. Bežične slušalice spajaju se putem funkcije Bluetooth na uređaje, a smeštene su u bežični punjač od poliranog nerđajućeg čelika kako bi omogućile vrhunsko iskustvo slušanja u vožnji.

Dizajnerski i tehnički inženjerski timovi, koji su usko sarađivali, zajednički su razvili najnoviji sat marke Zenith iz kolekcije DEFY Classic. Ograničeno izdanje od 200 satova kombinacija je besprekornih elemenata nadahnutih svetom automobilizma, od boje do samog dizajna.