NOVI INFINITI Q30 PROMOVISAN U AMBASADI JAPANA

Na mestu koje s punim pravom zaslužuje – u Ambasadi Japana na Novom Beogradu, Infiniti i njegov zvaničan uvoznik za Srbiju, Grand Motors, prošlog petka (14. oktobra) predstavili su sasvim nov model u ponudi tog premijum brenda – crossover Q30. Time je Infiniti i u Srbiji ozvaničio prodaju modela Q30.

img_8974

Uglednim zvanicama se prvo obratio domaćin nesvakidašnjeg okupljanja, ambasador Japana u Srbiji, njegova ekselencija Juichi Takahara. „Infiniti je prvi partner kome je japanska ambasada ustupila svoj prostor za organizovanje ovakvog događaja“, rekao je, između ostalog, ambasador Takahara. „Partnerstvo japanskih i srpskih kompanija za nas je od izuzetnog značaja, a posebno mesto, svojom eksluzivnošću, zavređuje upravo Infiniti.“

img_9100

Goste u Ambasadi Japana pozdravio je i direktor za pospešivanje prodaje na nezavisnim tržištima u Infiniti Europe, Julien Brunet. „Veoma smo srećni što za partnera u Srbiji imamo renomiranu kompaniju Grand Motors. Naša saradnja iz godine u godinu je sve plodonosnija i uveren sam da će u budućnosti biti još uspešnija“, rekao je gospodin Brunet.

img_9127

O fenomenu Infiniti i novom modelu gostima je govorio direktor premijum brendova u Greand Motorsu, Miloš Stefanović. „Još od 1989-te, kada je Infiniti zvanično počeo prodaju svojih automobila, do danas taj brend je prvenstveno okrenut čoveku, ljudskosti. Kao što naši cenjeni klijenti već znaju, kupovinom Infiniti automobila, vlasnik zapravo ne dobija samo luksuzni automobil visokih performansi, već i kompletno iskustvo posedovanja eksluzivnog vozila tzv. Total Ownership Experience. Od prvog kontakta sa brendom, ulaska u prodajni salon, upoznavanja s ponudom, od test vožnje do isporuke, odnosa nakon preuzimanja vozila i usluga servisa – sve je podređeno tome da se kupac/vlasnik u pravom smislu oseća povlašćenim“, rekao je gospodin Stefanović.

img_9074

„Razlog našeg druženja je automobil sa kojim Infiniti ulazi u segment u kome do sada nije imao svog predstavnika. Manja, crossover platforma, manje zapremine  motora i nesvakidašnji – atraktivan dizajn, samo su neke od prednosti koje čine ovaj automobil privlačnim za sadašnje i buduće klijente. Neki su vozili ili već voze ovaj automobil, a mi vas pozivamo da ga probate i dozvolite ovom automobilu ne da vi kupite njega, nego da on kupi vas.“