Novi broj Opel Srbija Magazina

Drugi broj online magazina koji izdaje kompanija Opel u Srbiji dostupan je na sajtu kopanije i kao digitalno izdanje za sve one koji žele da saznaju iz prve ruke koja su to najvažnija dešavanja u kompaniji u svetu i kod nas, koje su akcije u toku i kakvi su planovi za budućnost.

Opel Srbija magazinČitaoci imaju priliku da upoznaju nove Opel automobile i tehnologije, ovlačćene prodavce i servisere, da dobiju ekskluzivne savete i upoznaju ljude koji voze Opel kao i ljude koji rade u kompaniji. U ovom broju posebno mesto zauzima peta generacija Opel Corse, a tu su još i novi Opel Vivaro, vesti iz Opelove postprodaje, kao i priča o 50 godina Opel dizajn centa. U sklopu magazina svi zainteresovani mogu da pogledaju i najnoviji spot za pesmu Pozitiva, Ognjena Amidžića i Dženana Lončarevića, u kome glavnu ulogu ima Opel Cascada.

Magazin je od ovog broja postao interaktivan tako da čitaoci mogu putem linkova da zavire u Opelov svet i uživaju u dodatnom sadržaju, u vidu fotografija i video materijala.

Digitalno izdanje nalazi se na linku http://issuu.com/opelsrbija/docs/opel_magazin_srbija_br2

PDF magazina na stranici http://www.opel.rs/dozivite-opel/magazin.html