Nova generacija Suzuki Swifta s nižom cenom, već od 9.490 evra

Jedan od najprodavanijih Suzukijevih modela u Srbiji – Swift, u Srbiju je stigao u novom, redizajniranom izdanju i dobio nove, niže cene: ponuda startuje od 9.490 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.2 GC sa petora vrata, što je 500 evra manje od dosad najpovoljnije varijante. Ukoliko kupac želi metalik boju na istoj verziji, potrebno je izdvojiti još 450 evra.Suzuki Swift_rest_01

I ova verzija Swifta, kao i ostale, ima benzinski motor zapremine 1.242 „kubika“, sa 69 kW/94 KS. Paket opreme je izuzetno bogat i, između ostalog, uključuje klima uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo uređaj, kolo upravljača podesivo po visini, Pioneer radio CD MP3 sa USB-om, četiri zvučnika, putni računar, centralnu bravu, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizače prednjih prozora i tako dalje.

Ovaj, kao i ostali Suzuki automobili, ima trogodišnju garanciju ili 100.000 pređenih kilometara, a isporuka je odmah po uplati.

Još opremljenija verzija ovog modela 1,2 GLX sa metalik bojom sada košta 10.490 evra, a za najopremljeniji Swift 1.2 GS   potrebno je 11.490 evra plus 490 evra za metalik boju.