Nova generacija modela Hyundai i20 stigla u Srbiju

Nova generacija modela Hyundai i20 stigla u Srbiju

07/02/2016 Off By admin@mobilpublic

Kupcima Hyundai vozila u Srbiji od početka februara dostupan je i model i20. U pitanju je nova generacija ovog modela koja pored toga što izgleda lepše i atraktivnije donosi pregršt novina na svima poljima. Nova generacija modela i20 dizajnirana je i razvijena u Evropi. Tri glavne osobine kojima model ispunjava potrebe evropskih kupaca su: najprostraniji enterijer u klasi, mnogo visokotehnoloških rešenja koja se tiču elektronskih uređaja i komfora i prefinjen dizajn koji ga izdvaja od ostalih modela.

hyundai i20 3

 

Model i20 nove generacije baziran je na potpuno novoj platformi. Međuosovnisko rastojanje iznosi 2.570 mm, što je 45 mm više u odnosu na prethodi model. Pažljivom i efikasnom izradom putničkog prostora postignuto je da pet odraslih osoba mogu komforno da se smeste u kabinu. Kombinovani prednji i zadnji prostor za noge je najbolji u klasi i iznosi 1892 mm. Zapremina prtljažnika od 326 litara je takođe vodeća u klasi. Šasija je dugačka 4035 mm sa prepoznatljivom linijom koja se proteže celom dužinom vozila, a na donjem delu vrata su postavljenje zaštitne plastične lajsne. Na zadnjem delu vozila nalazi se crni C stub urađen u sjajnom finišu koji daje utisak da krov lebdi iznad vozila. Zadnja svetlosna grupa prelazi sa zadnjeg krila na vrata prtljažnika.

hyundai i20 2

 

Motori koje će kupci u Srbiji moći da odaberu su benzinski 1.2 l sa 83 KS u kombinaciji sa petostepenim ručnim menjačem, 1.4 l sa 100 KS i šestostepenim ručnim menjačem i dizel motor druge generacije 1.1 l sa 75 KS sa šestostepenim ručnim menjačem. Svi ovi motori pružaju najveću moguću vozivost u svim uslovima i isporučuju dovoljno snage i obrtnog momenta uz ekonomičnu potrošnju goriva. Osnovni model sa motorom 1,2 L i paketom opreme Comfort kupcima je dostupan već od 10.290 €.

hyundai i20 4

 

Pored modela i20, Hyundai ima atraktivnu ponudu i ostalih modela. Model i10 ponovo je dostupan kupcima po atraktivnoj ceni koja kreće već od 9.290 € za model benzinskim motorom 1,2 l od 87 KS i paktom opreme comfort. Posebno je primaljiva ponuda za vozila i30 čija je cena spuštena na 10.990 €. Cena se odnosi na početni paket opreme Invite i benzinski motor 1.4 L, a dostupan je i dodatni popust na navednu cenu za vozila sa lagera. Hyundai Tucson je i dalje dostupan po ceni od 17.990 € za model sa benzinskim GDI motorom od 1.6 L i paketom opreme Style. Svim kupcima Hyundai vozila i dalje je dostupna opcija kredita sa 0% kamate za sva vozila osim za model Santa Fe.

Više detalja o aktuelnim modelima i cenama možete dobiti u najbližem Hyundai salonu.