Nissan salon u AK Kompresor po New retail konceptu

Nissan salon u AK Kompresor po New retail konceptu

28/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Nissan predstavila je u svom prodajnom salonu novi korisnički servis, koji će biti jedan od najširih poduhvata takve vrste u kompletnoj auto industriji. Novi Nissan salon u  Kompresoru je prvi salon uređen prema New retail concept-u u Srbiji a obnova celokupne Nissan mreže u Srbiji planirana je do kraja 2017. godine, a obuhvatiće i 2500 objekata širom Evrope.

Nissan prodajni salon

“Nissan s velikim uzbuđenjem preuzima liderstvo u promenama koje zahvataju offline i online iskustvo kupovine kako bi kupac bio u srcu svih naših aktivnosti. Internet je izveo revoluciju u načinu na koji ljudi pretražuju i kupuju vozila i primorao tržište i proizvođače da uspostave drugačiji odnos prema kupcu. Nova inicijativa Nissan-a vraća u fokus dizajn, interaktivnost, poverenje i tehnologiju kao vrednosti koje menjaju iskustvo kupovine, kako u fizičkom, tako i u digitalnom okruženju.

Nissan salon

Kvalitet i poverenje su stubovi brenda Nissan i verujemo da isti standardi moraju da važe za sve, nezavisno od toga gde žive. Prvi rezultati koje je inicijativa već počela da donosi su već vidljivi i ostajemo stoprocentno posvećeni cilju da kupci i vlasnici Nissan automobila s razlogom imaju puno poverenje u nas. Unapređenja koja donosi New retail concept u salone Nissan-a, praćena su sveobuhvatnim promenama u digitalnom okruženju, što predstavlja jedinstven I jedan od najvećih poduhvata u automobilskoj industriji.” izjavio je Vladimir Nikčević Brand manager Nissan.

Otvaranje novog koncepta Nissan salona

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se 2 servisna centra u Rakovici i na Dorćolu opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Kompresor raspolaže sa različitim brendovima u ukupno 4 prodajna salona, vrši prodaju polovnih vozila u centru za prodaju i otkup polovnih vozila Autoland. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled u Rakovici i Dorćolu kao i Sixt Rent A Car i Mega rent koji priža usluge full servis leasing. Danas, svako 12 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.