Nissan Leaf, proglašen za #1 električno vozilo u Evropi u 2018, zvezda je Nissanovog štanda koji odlično dočarava sposobnost brenda da donese uzbuđenje na svim nivoima. Nissan LEAF je najprodavanije električno vozilo u svetu. Od početka prodaje prve generacije modela LEAF 2010. odabralo ga je više od 400.000 kupaca.

LEAF je srž Nissanove inteligentne mobilnosti. Reč  je pre svega o novom doživljaju vožnje: vožnji sa više uzbuđenja, samopouzdanja i povezanosti sa svetom  oko nas. E-motor Nissana LEAF razvija 110 kW snage i 320 Nm okretnog momenta dovoljnih za ubrzanje od 0 do 100 km/h za 7,9 s, čime se smešta u sam vrh C-segmenta u pogledu performansi. Nissan LEAF ima domet od 378 km prema normi NEDC.

Pored Leaf-a Nissan ove godine izlaže i kompletnu svoju gamu vozila: Micru, Navaru i dobro poznati crossoveri Juke, Qashqai i X-Trail, a tradicionalno za sve ljubitelje sportskih automobila premijeru će imati i GT-R. Sa Leafom, Mikrom, Navarom i crossoverima Juke, Qashqai i X-trail i superautomobilom GT-R, Nissan potvrđuje status jednog od najinovativnijeg i najuzbudljivijeg brenda automobilskoj industriji.

Početkom godine Nissan je lansirao novi visokoefikasni 1.3 benzinski motor i to sa 140ks i 160ks sa šestostepenim manuelnim menjačem ali i novim sedmostepenim automatskim menjačem. Sa novim benzinskim motorom Nissan Qashqai nudi vam više snage, veci obrtni moment, više performansi i manju potrošnju.  

Ono što nas očekuje u drugoj polovini godine je lansiranje novog motora i na drugom najprodavanijem crossoveru Nissana, X-Trail. Za sve kupce pripremljena je posebna sajamska ponuda uz posebne pakete Nissan finansiranja za kompletnu gamu.