Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

04/07/2016 Off By admin@mobilpublic

Toyota Srbija, u saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem, lansirala je novi proizvod u ponudi usluga na našem tržištu pod nazivom „Toyota osiguranje“.  Vlasnici Toyota vozila će od 1. jula moći po najboljim uslovima na tržištu da zaključe Kasko osiguranje vozila u mreži ovlašćenih prodajno-servisnih centara Toyote u Srbiji.

Toyota Centar Beograd

U želji da svojim klijentima na jednom mestu obezbedi vozilo i uslugu vrhunskog kvaliteta, kao i da ga na najbolji način zaštiti od mogućih, neželjenih situacija, Toyota je uvela novu uslugu, Toyota osiguranje. Najveće prednosti kasko osiguranja koje se zaključi u prodajnim salonima Toyote je mogućnost korišćenja zamenskog vozila, ako do krađe ili totalne štete dođe u prvoj godini. Osim toga, ovo osiguranje omogućuje maksimalan bonus od 50% posle tri godine sa zaštitom od prve štete, kompletno zaključivanje Kasko ugovora, prijava i procena moguće štete u Toyota servisu, itd.

Pored ovih izuzetnih pogodnosti, kompanija Wiener Stadtische osiguranje je obezbedila i posebnu pogodnost – članstvo u Wiener Klubu za sve Toyota vozače koji sklope Kasko osiguranje vozila. Ovo članstvo nudi mnoštvo dodatnih pogodnosti od kojih je i kupovina nekih proizvoda osiguranja ove kompanije.

Toyota Centar Beograd 3

Vernost kupaca brendu Toyota je ono što našu kompaniju, pored ostalog, izdvaja od konkurencije. Kako bismo opravdali ukazano poverenje, mi se konstantno trudimo da svojim kupcima pored pouzdanog i bezbednog vozila obezbedimo i najbolje uslove ostalih usluga. Pošto Toyota osiguranje postoji na velikom broju evropskih tržišta, smatrali smo da je i tržište Srbije dovoljno „zrelo“ da svojim vernim klijentima ponudi ovakvu uslugu. Sa najpovoljnijim uslovima na tržištu, uz Toyota osiguranje klijenti će istovremeno uštedeti i svoje vreme, jer za svog omiljenog četvorotočkaša kasko osiguranje pribavljaju u našim prodajno-servisnim centrima”, rekao je Ediz Husovic,  direktor postprodaje Toyota Srbije.

Toyota je za svog oficijelnog partnera na ovom važnom projektu izabrala Wiener Stӓdtische osiguranje, jednu od vodećih osiguravajućih kuća na našem tržištu. Usluga Toyota osiguranje rezultat je saradnje između dva vodeća brenda koji su simbol kvaliteta, svako u svom domenu poslovanja.

Toyota Centar beograd 2

 „Kao partner na ovom projektu, samo za vlasnike Toyota automobila obezbedili smo najkonkurentnije uslove za zaključivanje Kasko osiguranja. Pored toga, uz Toyota osiguranje oni dobijaju i posebne uslove pri proceni šteta kod polovnih Toyota vozila, najbržu isplatu šteta po kojoj je poznata naša kompanija, članstvo u Wiener Klubu sa mnoštvom pogodnosti, kao i poseban Info telefon za kupce Toyota osiguranja.  Verujemo da ćemo zajedničkim snagama vozačima ovog čuvenog automobilskog brenda pružiti nov, viši kvalitet usluge i dodatno opravdati poverenje koje su mu sa pravom kupci ukazali“, rekao je Goran Pecikoza, direktor Sektora eksternih kanala prodaje iz kompanije Wiener Stӓdtische osiguranje.