Modeli FIAT na manifestaciji „Buongiorno Italia“ u Beogradu

Modeli FIAT na manifestaciji „Buongiorno Italia“ u Beogradu

31/10/2015 Off By admin@mobilpublic

Modeli FIAT 500L i FIAT Panda na CNG pogon, kao i FIAT 500 i FIAT 500X, svojim prepoznatljivim italijanskim stilom i kvalitetom, uneli su duh Italije u sam centar Beograda, u okviru dvodnevne manifestacije „Buongiorno Italia“, koja je počela danas, 30. oktobra, na Trgu Republike, a završava se u subotu, 31. oktobra. Manifestaciji su prisustvovali predstavnici top menadžmenta kompanije FCA Srbija, koji su predstavili izložene modele i njihove karakteristike.

20151030_121433

Ovom prilikom posetioci su imali priliku da se na dve lokacije u samom centru grada na licu mesta upoznaju sa modelima brenda FIAT i to: FIAT  500L i FIAT Panda na CNG pogon, FIAT 500 i FIAT 500X.  Osim toga, zainteresovanim građanima podeljeni su vaučeri za test vožnju modela FIAT 500 i FIAT 500X, uz podršku ovlašćenih dilera kompanije FCA Srbija, AK Kole i AK Kompresor. Pored informacija o četiri predstavljena FIAT modela, prisutni su imali mogućnost da dobiju sve relevantne informacije o celokupnoj ponudi FIAT modela.

Model FIAT 500L na CNG, koji se proizvodi u fabrici u Kragujevcu, predstavlja  jedinstveni spot tehnologije i modernih zahteva tržišta u pogledu ekologije. Automobil Fiat 500L sa pogonom na metan ima izuzetni motor 0.9 TwinAir 80KS sa tehnologijom turbo kompresije, koja obezbeđuje sve prilike za zaštitu životne sredine koju metan pruža, ne umanjujući snagu i zadovoljstvo pri vožnji. Model Fiat 500L nije jedini koji je u ponudi vozila na CNG. Model FIAT Panda na CNG ispušta 86 g ugljendioksida po kilometru, što je među najnižim nivoima na tržištu, i koristi svega 3.1 kg metana na 100 km (tokom kombinovanog režima vožnje).

20151030_114748

 Model FIAT 500 dostupan je u dve verzije (limuzina i kabriolet), sa tri nivoa opreme: Pop, Popstar i Lounge, u 15 različitih spoljašnjih boja i sa više od dvestotine kombinacija enterijera .  Odvažan i zavodljiv, novi model 500 ima čak 1.800 izmena u svom izgledu i performansama , od kojih su svi dizajnirani da uvećaju originalnost i istovremeno učine njegov stil još prefinjenijim. Za sve zaljubljenike u modne detalje nudi i ekskluzivnu mogućnost po imenu ’Druga koža’ (Second Skin) za prilagođavanje izgleda karoserije  primenom jedinstvenog dizajna u zavisnosti od potreba kupaca.

 Model FIAT 500X  kombinuje udobnost sa visokim performansama. Model 500X dolazi u dve verzije: prva, u nivoima opreme Pop, Popstar, Lounge poseduje osoben, elegantan stil i namenjena je mladim, dinamičnim i urbanim kupcima. S druge strane, druga verzija u Cross, Cross Plus nivoima opreme poseduje izgled i tehnologiju koji su karakterističniji za terenca i idelano je rešenje za one koji slobodno vreme vole da provode na otvorenom.

Manifestacija „Buongiorno Italia“ fokusirana je na najvažnije stubove italijanske privrede, ali i edukaciju, kulturu i sport, kao i dopunske sadržaje, zastupljene kroz različite radionice i animacije za decu i odrasle. Manifestaciju organizuju Komora italijansko-srpskih privrednika u saradnji sa Gradom Beogradom i Beo-kom servisom.