Model FIAT 500 na modnoj sceni

Model FIAT 500 na modnoj sceni

26/04/2015 Off By admin@mobilpublic

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta sinoć je predstavljena ekskluzivna revija visoke mode kreatora Renata Balestre inspirisana glavnim rolama najpoznatijih operskih arija. Modni događaj pod nazivom „Opera i moda“, u okviru koje je predstavljeno čak 160 modela slavnog kreatora otvorila je Primadona Jadranka Jovanović, za koju je čuveni kreator radio kostime za „Pepeljugu”, upravo kada je igrana na sceni Narodnog pozorišta.DSC_9207 Našom prestonicom tokom ove posebne večeri mode u Beogradu, modeli FIAT 500 vozili su ljubitelje mode do Narodnog pozorišta i doneli deo italijanske modne priče na naše ulice.

Prvi deo modne revije otvoren je najnovijom kolekcijom poznatog italijanskog dizajnera, dok je drugi predstavio retrospektivu karijere Renata Balestre, počev od sedamdesetih godina prošlog veka pa do dana današnjeg. Modna revija prikazana sinoć u Beogradu, do sada nigde nije viđena u celosti, već samo njeni pojedini delovi.DSC_9198 Slavni dizajner, kreator i kostimograf Renato Balestra je prikazao i svoju najnoviju kolekciju pretpremijerno u Beogradu a potom u Rimu u maju mesecu.

Čuveni italijanski dizajn legendarnog modela FIAT 500  savršeno se estetski uklapio uz kreacije italijanskog kreatora, jer dele zajedničku strast prema dizajnu, estetici i modi. Model FIAT 500 legendarni je automobil savršenog stila i dizajna. Termin „500 efekat“, koji se proširio ne samo kroz automobilski sektor postao je i izvor inspiracije za druge oblasti: od filma do umetnosti i od mode do dizajna.DSC_9197  Model Fiat 500 je ušao u kolektivnu maštu kao moćan, nezamenljiv simbol, koji nije samo prevozno sredstvo već „vozilo“ sa svojstvenom emocijom i jedinstvenim doživljajem. Do te mere da je je Fiat 500 skoro postao „kultni“ komad za kolekcionare. U manifestu fenomena „500“. Model Fiat 500 je takođe i ikona italijanske vrhunske proizvodnje, koja je sebe utvrdila širom sveta zahvaljujući italijanskom stilu, stalnim inovacijama, poštovanju životne sredine i vrhunskim kvalitetom.